Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve detaljno ispričali

Zvijezda Real Madrida drogirana i opljačkana na odmoru: "Ukrali su nam 10 tisuća eura"

Federico Valverde doživio je neugodnost na odmoru na španjolskoj Ibizi.

Federico Valverde (Foto: Instagram/Federico Valverde/Screenshot)

Nogometaš Federico Valverde uoči početka nove sezone s Real Madridom ljetovao je na španjolskoj Ibizi u društvu prijatelja, ali i djevojke Mine Bonino. 

Nakon naporne, ali uspješne sezone trebao je to biti odmor iz snova, ali isti se, nažalost, pretvorio u noćnu moru nakon što su ih drogirali i opljačkali. Otkrila je to Valverdeova djevojka na svom Instagram profilu kad je putovanju već došao kraj.

Objavila je tako nekoliko storyja u kojem tvrdi da su im ukrali oko 10 tisuća eura jer su bili pod utjecajem određenih supstanci, a navodno bi za sve mogao biti kriv kuhar kojeg su angažirali:

"Agenti za nekretnine su nam rekli da bi hrana mogla biti otrovana, pa su nas odveli u bolnicu da nas testiraju na različite supstance", napisala je Bonino pa dodala:

Valverde i djevojka sumnjaju na kuhara

"Kuhar je već bio ondje kad smo stigli u kuću. Rekao nam je da trenutno ima samo jedan ključ te da će ga zadržati kako bi sutra ujutro mogao ući u kuću i napraviti nam doručak, a da nas ne ometa.

gol expired Torcidin Bili vlak putuje za Zagreb: Navijači Hajduka stižu na Superkup, bit će ih više od 2000 divider

Sljedeće jutro nisam mogla ustati iz kreveta, sve mi se vrtilo. Povraćala sam, a sat vremena kasnije jedva sam se digla i spustila u prizermlje gdje su nam koferi bili ispreturani. U bunilu sam našla novčanik, ali bio je prazan. Ukradeno nam je deset tisuća eura. Onda se pojavio kuhar i rekao da je sve bilo tako kad je on stigao u kuću", napisala je Bonino pa dodala da je kuhar zatim nestao iz kuće.

Valverde i njegova djevojka odlučili su otići do bolnice i testirati se na različite supstance, od kokaina, marihuane do antidepresiva, zbog sumnje da im je kuhar stavio drogu u večeru kako bi ih omamio i opljačkao.

Međutim, svi nalazi su bili negativni.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider