Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vrijedan dva milijuna kuna

Ostavio Ferrari na pranju, a kada je došao po njega, bio je razbijen: Njegova reakcija iznenadila je sve

Talijanski vratar Federico Marchetti imao je što vidjeti kada je došao po svoj Ferrari koji je ostavio na pranju u autopraonici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivšeg vratara Lazia i aktualnog Genoe Federica Marchettija dočekalo je neugodno iznenađenje kada je došao po svoj Ferrari koji je ostavio na pranju.

Prednji dio automobila koji vrijedi više od dva milijuna kuna bio je razbijen, no prvo pitanje talijanskog vratara iznenadilo je mnoge:

"Jesu li svi dobro?" upitao je Marchetti kada je došao do autopraonice i ugledao svoj automobil.

"Žao mi je zbog toga što se dogodilo. Hvala Bogu da nitko nije stradao i to je najvažnije u cijeloj priči. To je samo stvar i nije vrijedno sada raditi neku veliku dramu oko toga", oglasio se kasnije porukom 37-godišnji vratar Genoe.

Što se zapravo dogodilo... Marchetti je ostavio svoj automobil na pranju i otišao. Nakon što je Ferrari, koji u sebi ima 670 konjskih snaga, bio opran, radnik autopraonice sjeo je u njega kako bi ga pomaknuo da mogu krenuti s pranjem idućeg automobila.

No kako je to ipak poseban auto, vrlo snažan i "poletan", osoba je izgubila kontrolu nad njim i zabila ga je u zidić. Prema prvim procjenama, šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća eura...

gol expired Amerikanci žele pokoriti rukomet, pogledajte kako izgleda njihov najveći talent: "Želim biti rukometni Jordan" divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider