Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
progovorio o slučaju icardi

Legendarni talijanski trener otkrio: "Šuker i Mijatović nisu htjeli dodavati loptu Raulu"

Legendarni talijanski trener Fabio Capello otkrio je zanimljivost iz njegovih trenerskih dana, točnije kada je sjedio na klupi Real Madrida.

Šuker i Raul s trofejem Lige prvaka (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Legendarni talijanski trener Fabio Capello aktivan je posljednjih dana na temu Maura Icardija i njegove teške situacije u milanskom Interu. Argentinski napadač udaljen je iz prve momčadi, ponajviše zbog supruge/menadžerice Wande Nare i njezinih komentara u javnosti o treneru, suigračima i klubu. 

Capello smatra da njegov trenerski kolega Luciano Spalletti treba razgovarati s igračima, ne novinarima, te s njima izgladiti cijelu situaciju. Nesklad u Interovoj svlačionici usporedio je sa svojim periodom na klupi Real Madrida, kada je u Kraljevskoj momčadi još igrao aktualni predsjednik HNS-a Davor Šuker. 

"Spalletti mora razgovarati sa svojim igračima, a ne novinarima. Treba s njima riješiti problem. Meni se slična situacija dogodila u Real Madridu sa Šukerom i Mijatovićem. Njih dvojica nisu htjela dodavati loptu Raulu. Tek nakon razgovora sa svom trojicom to se prestalo događati", otkrio je Capello. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider