Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mnoge šokirao

Otkriven nevjerojatan detalj iz Ibrine karijere: ''Jedino što on može je lomiti stakla na teretani''

Zlatan Ibrahimović jedan je od najboljih napadača u posljednjih desetak godina, koji je u karijeri zabijao u gotovo svim najvećim ligama Europe.

Zlatan Ibrahimović (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U Ibrahimovićevu nogometnu veličinu nitko ne sumnja. Čovjek je u karijeri osvojio dva naslova Serie A s Juventusom, a zatim još devet titula u deset sezona igrajući za Inter, Milan, Barcelonu i PSG.

No bivši engleski izbornik te Ibrin šef u Torinu Fabio Capello otkrio je nekoliko nepoznatih detalja iz njegove karijere. Legendarni Talijan tvrdi da je imao nedostatke u igri kada je stigao u Juventus.

''Kad je Ibrahimović stigao u Juventus, vidio sam da nema dobar udarac. Zapravo, bio je prilično loš'', rekao je Capello i tako šokirao ljubitelje nogometa jer je nemoguće zamisliti da je Ibrahimović ikada u tom segmentu bio loš.

''Njegov agent Mino Raiola rekao mi je da ima snažnog igrača koji ima strašan udarac od kojeg se vratarima lome prsti. Kad sam ga vidio na djelu, odgovorio sam Raioli da 'jedino što on može lomiti svojim udarcem su stakla na našoj teretani'. Kasnije je Ibrahimović počeo raditi na tome i popravio se'', otkrio je Capello.

Ibra je poznat i po nepodopštinama, ali talijanski strateg s time nije imao problema.

''Nikad nisam imao problema s njim'', zaključio je Capello.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider