Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Loša priprema

To još tutnji u ušima: "Dinamo je dobio veliku šamarčinu, a pričali su o osvajanju Konferencijske lige"

Fabijan Komljenović u velikom videointervjuu za gol.hr analizira situaciju u Dinamu nakon razočaravajuće igre i šokantnog poraza protiv Ballkanija.

Fabijan Komljenović prokomentirao je situaciju u Dinamu nakon šokantnog poraza od Ballkanija u Konferencijskoj ligi.

Jesu li ti igrači koji su igrali protiv Ballkanja doista tako loši? Ako je to njihov maksimum, možda je i maksimum trenera?

"Mislim da nije. Gledajte, pogledajte Drmića. Djeluje mi nespremno. Možda je ozlijeđen, ali nije to ta agresivnost na koju smo navikli od njega. Svi su djelovali prazno, nepripremljeno za tu utakmicu. Možda su podcijenili taj Ballkani, možda su mislili da će lako."

Već su dubili pljusku u Pragu, pa teško da su mogli podcijeniti…

"Dobro, Sparta je ipak veliki klub, a ovo je zbilja jedna velika šamarčina, jedan veliki udarac za klub. Ne podcjenjujem Ballkani, nego pričamo kako je. Možeš izgubiti, ali moraš napraviti dominaciju, moraš dominirati protiv takvog suparnika, pa ako se ipak izgubi, možeš reći da je nesreća. A oni nisu baš ništa napravili, nisu korner napravili, puknuli s 20 metara. Znači da sama priprema nije bila dobra za utakmicu. Slušam izjave, slušam Jakira, poručili su da će igrati glavnu rolu u Konferencijskoj ligi, spominjali su da će osvojiti. Dobar sam s Jakirom, nije u tome stvar, ali kako ćeš osvojiti takvom igrom? Lijepo je imati cilj, da si motiviran, ali to tako baš i ne izgleda. Nije mi to ohrabrujuće, nije to taj put."

Dinamo jednostavno nema igru otpočetka sezone. I što je još gore, dojam je da igra sve lošije.

"I meni to tako djeluje. Nije se napravio pomak otkako je Bišćan otišao. S Jakirom se to u dvije utakmice probudilo, a onda se to opet vratilo u stare okvire i idemo strmoglavo dolje. Nemaju puno vremena za popraviti stvari. Atmosfera prema van nije baš bajna. Ako dođe još jedan poraz ili dva, opet će se nešto mijenjati. Tako izgleda. Netko mora otići", kazao je Komljenović.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider