Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otkazivanje ne dolazi u obzir

Engleski tabloidi vrište: Premierliga i ostale lige do kraja sezone bez navijača?

Nogometni savez Engleske i Premierliga razmišljaju o zatvaranju stadiona za navijače do kraja sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleski nogometni savez (FA) i vodstvo Premierlige razmatraju mogućnost odigravanja utakmica bez navijača kako bi se spriječilo masovno širenje koronavirusa. Prije donošenja konačne odluke obje će organizacije poslušati savjet engleskog Ureda za javno zdravstvo.

gol expired Hrvatskoj ždrijeb Lige nacija donio najjaču skupinu i spektakularne utakmice divider

Otkazivanje utakmica prouzročilo bi višemilijunske gubitke za sve, stoga se razmatra mogućnost odigravanja svih utakmica, ali bez prisustva navijača. To bi najviše pogodovalo televizijskim kućama, koje neće izgubiti milijune i milijune funti koje su platile na početku sezone.

Nogometni savez Engleske isplatit će kompenzaciju klubovima iz nižih liga, koji se financiraju uglavnom od prodaje karata.

U ponedjeljak je u Amsterdamu održan Upravni odbor UEFA-e, na kojem se jako malo spominjao koronavirus kao prijetnja. Prva utakmica ovoljetnog Europskog prvenstva igra se 12. srpnja u Rimu, a suparnici će biti Italija i Turska.

gol expired Šokirali Liverpool pa ih zadesio nevjerojatan peh: Potvrđene crne prognoze divider

UEFA nema namjeru još zatvarati stadion ili prebaciti domaćinstvo u neki drugi grad te će se u konačnici voditi savjetom Uprave za javno zdravstvo.

Trenutačno sve utakmice ostaju na rasporedu kakav jest, a iz UEFA-e su poručili da će "djelovati prema uputama Svjetske zdravstvene organizacije."

Spomenimo i da se spominje odgađanje Olimpijskih igara u Tokiju, koje bi se odgodile za period nakon ljeta.

Ion Cutelaba Ne stišavaju se reakcije na najbizarniji meč u povijesti UFC-a: "Sudac može biti sretan što nije nokautiran" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider