Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo naprijed mali!

Dirljiva priča: Tata mu preminuo od raka, a sad je uzeo dres s njegovim brojem i naslijedit će ga

Jay Stansfield i Exeter City akteri su ove priče.

Jay Stansfield (Foto: Screenshot)

Engleski nogometni niželigaš Exeter objavio je na svojim društvenim mrežama jedan video koji je prilično emotivan s obzirom na ono što se nalazi u pozadini cijele priče.

Exeter se natječe u trećem rangu engleskog nogometa (League One), poslije šest kola imaju dvije pobjede, dva remija i dva poraza, a sad im je na posudbu iz Fulhama došao Jay Stansfield.

Riječ je o talentiranom mladiću čiji je otac Adam Stansfield preminuo 2010. godine, izgubivši bitku s rakom u vrijeme dok je igrao za Exeter.

Jay je tada imao osam godina i tek je počinjao trenirati nogomet, a čelni ljudi Exetera odlučili su u Adamovu čast umiroviti dres s brojem devet.

U međuvremenu je, u ljeto 2019., Jay prešao u Fulham koji je primijetio njegov talent. Upisao je i nekoliko nastupa za reprezentaciju Engleske u uzrastima do 18 i do 20 godina, a s obzirom na to da ove sezone baš i ne bi mogao računati na neku značajniju minutažu u klubu iz Londona, odlučili su ga poslati na posudbu i to baš u Exeter.

U ovom klubu nisu nimalo dvojili, dali su Jayu devetku koju je nosio njegov otac. Taj potez oduševio je navijače, svi redom su digli palac gore i na društvenim mrežama izrazili oduševljenje, ne sumnjamo da će već na današnjoj utakmici, kada Exeter ugošćuje Milton Keynes, sve prštati od emocija.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider