Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nisam ja tvoj klaun!

Evra objavio prepisku s Ronaldom na WhatsAppu: "Sad kad je sve gotovo, mogu otkriti... Igrat ću za naš klub"

Ronaldov bivši suigrač koji je s njim odigrao zadnju utakmicu u Unitedovom dresu otkrio je prepisku u satima prije velikog transfera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Transfer Cristiana Ronalda iz Juventusa u Manchester United iznenadio je mnoge, portugalski superstar u filmskom obratu promijenio je odluku i umjesto gradskog rivala Cityja pojačao svoj bivši klub.

gol expired Ronaldov United iz kojeg je otišao protiv Uniteda u koji se vratio: Koja je momčad bolja? divider

Mnoge, ali ne i njegove bivše suigrače i legende kluba, mnogi su ga odmah kontaktirali preko WhatsAppa i na prve glasine koje su pročitali upitali je li to istina, a jedan od njih, Patrice Evra, ponosno je objavio svoju prepisku s Ronaldom na Instagramu:

"Brate! Sve je dobro, kako je kod tebe", upitao je Ronaldo Evru, a Francuz mu je nešto odgovorio vjerojatno upitavši je li istina.

gol expired Cure detalji velike krađe: Samo jedan telefonski poziv bio je dovoljan, Ronaldo je odmah nazvao Guardiolu i zahvalio se divider

Ronaldo se nasmijao pa mu odgovorio:

"Majstore! Igrat ću za naš klub", napisao je Ronaldo, a Evra odgovorio smajlićima pa dodao:

"Prestani mi se smijati, brate, nisam ja tvoj klaun."

Ronaldo se samo nasmijao na sve, a Evra objavio skrinšot njihovog razgovora na Instagramu kad je konačno United i službeno objavio kako je posao obavljen.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider