Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Užarena atmosfera

VIDEO Evo što čeka Hajduk u Portugalu: Potukli se navijači i policija, letjele su šake i stolice

Prva utakmica 3. pretkola Konferencijske lige igra se na Poljudu 4. kolovoza.

Navijači Vitorie (Foto: Afp)

U trećem pretkolu Konferencijske lige Hajduk će zaigrati protiv pobjednika dvoboja Vitoria Guimaraes - Puskas Akademija.

Budući da su Portugalci u prvom susretu slavili s uvjerljivih 3:0, sasvim je izgledno da će upravo oni biti europski protivnik splitskog sastava. Naravno, ako se na uzvratnoj utakmici u Mađarskoj ne dogodi čudo.

Osim što će zaigrati protiv momčadi koja je prošlu sezonu okončala na šestom mjestu portugalskog prvenstva, šeste europske lige po koeficijentu, Hajduk će na uzvratu dočekati i vatrena atmosfera na stadionu.

Bruno Duarte (lijevo) Europski protivnik Hajduka prodao ponajboljeg igrača za sitniš, odlazi kod hrvatskog trenera divider

To se posebno moglo vidjeti tijekom susreta Vitorie i mađarskog predstavnika, kada je zaiskrilo na tribinama između navijača i policije, koja je intervenirala jer je jedan domaći  navijač ubacio predmet na teren.

Htjeli su ga identificirati i izdvojiti iz mase, ali je ubrzo je došlo do problema. Poletjele su šake i stolice, a sve je na trenutke izgledalo poprilično ružno.

Snimku nereda na utakmici Vitorie možete vidjeti OVDJE.

Prvi susret 3. pretkola Konferencijske lige igra se 4. kolovoza na Poljudu, dok je uzvrat tjedan dana kasnije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider