Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neobična odluka

Evo otkud na pomoćnom terenu Istre 1961 "Hajdukove boje"

Pomoćno igralište Istre 1961 je osvanulo u bojama Hajduka.

Pomoćno igralište Istre 1961 (Foto: Regional Express)

Iz Pule stiže zanimljiva fotografija. Pomoćno igralište Istre 1961 na Drosini osvanulo je u ''Hajdukovim bojama'', kako su javili pojedini građani. 

Bili su šokirani činjenicom da je pomoćno igralište u bojama nekog drugog kluba, prenosi Regional Express, ali iz neslužbenih izvora dobili smo objašnjenje o čemu se radi.

Budući da će se 14. i 15. travnja održati Dani nogometa Branko Bubić, u čast istarske nogometne legende, Istra 1961 je u suradnji s Deportivom i La Ligom organizirala turnir za mlađe uzrasne kategorije.

Antonela Roccuzzo VIDEO Uporni tip 10 sati čekao Messija ispred kuće, a onda ga je Antonela pozvala unutra divider

Dosad je boja strunjače bila plava

Na turniru će nastupiti mlađe kategorije Istre, Gorice, Lokomotive, Rijeke, Kopera i Domžala, a kako bi sve bilo spremno za turnir, domaćini su odlučili promijeniti dotrajali tatami kojim je obložen zidić uz pomoćno igralište s jednim razlogom – kako ne bi došlo do ozljede nogometaša.

Valja napomenuti da su stadion i pomoćni tereni u vlasništvu Pulasporta, odnosno grada koji vodi brigu o održavanju. To konkretno znači da Istra 1961 nema veze s ovom odlukom, već Grad.

Inače, zidić uz pomoćni teren, na kojem trenira i prva momčad Istre, prije je bio obložen isključivo plavim tatamijem, a danas su pak dodani novi, crveni. Zašto je odabrana ta boja, nije poznato, kao ni je li dosad bilo žalbi građana na plavu boju zaštitnih strunjača.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider