Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Motiv za Modre

Evo kako "engleski div" vidi šanse Dinama u Ligi prvaka: Jedna oklada sve govori

Manchester City najveći je favorit za osvajanje Lige prvaka, a Lionel Messi za najboljeg strijelca natjecanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nova sezona Lige prvaka započinje večeras, a Manchester City ostaje na kladionicama najveći favorit.

Najpoznatija svjetska kladionica, William Hill, ovako je postavila koeficijente: Manchester City 4, Barcelona 6, Liverpool 7,5, Real Madrid 8, Juventus 10, PSG 10, Bayern 11, Atletico Madrid 17, Tottenham 21, Chelsea 26…

gol expired Ruši li Dinamo ''prokletstvo'' one pobjede protiv Arsenala? Ova se katastrofa mora zaustaviti divider

Zagrebački Dinamo dijeli posljednje mjesto s Olympiacosom, Lokomotivom i Crvenom zvezdom. Velika engleska kladionica za sva četiri kluba postavila je koeficijent 751.

Dinamo je teški autsajder i za prolaz u drugi krug Lige prvaka u skupini C. Koeficijenti ovako glase: Man City 1,02, Atalanta 1,73, Šahtar 2,20 i Dinamo 11.

Zanimljiva je oklada: klubovi koji će izgubiti sve utakmice u skupini. Na ponudi je 12 klubova, a među njima je i Dinamo. Okladu da će Modri izgubiti sve utakmice, William Hill plaća s koeficijentom 9.

gol expired Potencijalno iznenađenje Lige prvaka: Klub bez trofeja, ali su opasni i imaju laganu skupinu divider

Dakle, za englesku kladionicu veća je šansa da će Dinamo izgubiti sve utakmice u skupini nego da će se plasirati u osminu finala Lige prvaka. Dodatni motiv za Modre.

Najveći kandidat za nulu u rubrici bodova jest praška Slavia, koja je u „skupini smrti“ s Barcelonom, Borussijom Dortmund i Interom. Koeficijent je 4,5. Iza Slavije slijede Lokomotiv 5, Genk 5, Crvena zvezda 8 i Club Brugge 8.

Najveći favoriti za sve pobjede u skupini su Manchester City 5, Liverpool 9, Barcelona 10, Bayern 12, Real Madrid 15…

BBB-i u Bergamu 1990. (Foto: GOL.hr) BBB-i pripremaju veliko iznenađenje: Obljetnica čuvene "otimačine" i ispraćaja u pratnji oklopnih vozila divider

Lionel Messi predvodi listu najvećih favorita za najboljeg strijelca Lige prvaka. Na Argentinca je koeficijent 5, a na Cristiana Ronalda 5,5. Sergio Aguero treći je s koeficijentom 9, Mohamed Salah četvrti s 10, Robert Lewandowski peti s 13.

Na ponudi William Hilla nalaze se i tri hrvatska nogometaša. Koeficijent na Ivana Perišića i Marija Mandžukića je 67, a na Nikolu Kalinića 81.

Mandžukića Juventus nije ni prijavio za jesenski dio Lige prvaka i pred odlaskom je u Katar, dok je Kalinić otišao iz Atletica na posudbu u Romu. No obojica su i dalje na ponudi.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider