Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Mogu li izvesti novo čudo?

Euforija u senzaciji Lige prvaka: "Napunili smo kofere do vrha, idemo do kraja!"

Nogometaši Leipziga plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u četvrtak u četvrtfinalu završnog turnira u Lisabonu na stadionu Jose Alvalade svladali Atletico Madrid s 2:1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon plasmana u polufinale Lige prvaka Leipzigov veznjak Marcel Sabitzer istaknuo je da su spremni otići do kraja, odnosno osvojiti naslov.

"Velike zasluge za ovu pobjedu idu našem treneru, koji je pripremio dobru taktiku. Uložili smo puno truda, pružili smo vrhunsku partiju i kada imamo brzi protok lopte, možemo stvoriti probleme bilo kojoj momčadi. Prije polaska napunili smo kofere do vrha, ima dovoljno svega i možemo ostati u Lisabonu do kraja", kazao Leipzigov veznjak Sabitzer, koji je asistirao bivšem dinamovcu Daniju Olmu za vodeći gol u 51. minuti.

Koeficijenti u Cro Betu za UFC 252 Miočić ili Cormier: Koliki su koeficijenti i kakve ishode prognoziraju Zelg i Pokrajac divider

Nogometaši Leipziga plasirali su se u polufinale Lige prvaka nakon što su u četvrtak u četvrtfinalu završnog turnira u Lisabonu na stadionu Jose Alvalade svladali Atletico Madrid s 2:1, pogocima bivšeg dinamovca Danija Olma (51) i američkog veznjaka Tylera Adamsa (88), dok je strijelac za Atletico bio Joao Felix u 71. minuti iz penala. Leipzig će u polufinalu 18. kolovoza igrati protiv Paris Saint-Germaina, koji je eliminirao talijansku Atalantu s 2:1.

"PSG je velika momčad s odličnim igračima, svi ste vidjeli kako su se izvukli protiv Atalante. Moramo se pripremiti psihološki i taktički za susret s njima. Puni smo samopouzdanja, a to se i vidjelo protiv Atletica", rekao je 21-godišnji američki veznjak Tyler Adams, koji je u 88. minuti pogodio za konačnih 2:1.

Pogledajte emisiju Lucky Punch: Miočić vs Cormier

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider