Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
invazija na milan

Euforija trese Rijeku uoči jedne od najvećih utakmica u povijesti kluba!

Rijeka u četvrtak igra na legendarnoj Giuseppe Meazzi protiv slavnog talijanskog velikana - Milana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometni klub Rijeka odigrat će u četvrtak jednu od najvećih utakmica u povijesti kluba, s Milanom, na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu Europske lige, tako da među navijačima riječkog kluba vlada posebno uzbuđenje.

Ovu utakmicu svrstava se uz legendarne susrete između Rijeke i Real Madrida na Kantridi 1984. godine u Kupu UEFA, kad je Rijeka slavila sa 3:1 i Stuttgarta i Rijeke u tom njemačkom gradu 2013. godine, kad je Rijeka u 93. minuti izjednačila na 2:2 i zahvaljujući pobjedi kod kuće od 2:1 izborila prvo natjecanje u skupini Europske lige.

Interes navijača za odlazak na utakmicu u Milanu je izuzetno velik, tako da će Rijeka imati najmasovniju podršku navijača do sada na nekom od stadiona u sklopu europskih liga. Prodano je oko 4.000 ulaznica te će toliko navijača riječkoga kluba bodriti Rijekine igrače na stadionu Giuseppe Meazzi.

Na put odlaze brojnim autobusima i još brojnijim kombi vozilima, tako da su oni, koji nisu na vrijeme rezervirali vozilo, imali problema s pronalaskom raspoloživog kombija u krugu manjem od 200 kilometara oko Rijeke. Mnogi će na put krenuti i vlastitim osobnim automobilima, ali i vlakom s polaskom iz Trsta.

Svi oni su pozvani da se nađu na Piazzi del Duomo između 12,00 i 13,00 sati, odakle je planirano do stadiona u povorci krenuti oko 17,00 sati. Navijačima Rijeke se ne preporučuje da se Milanom tog dana kreću sami ili u manjim skupinama.

U Rijeci će se utakmica moći pratiti putem televizijskom prijenosa u brojnim ugostiteljskim objektima, od kojih neki pripremaju posebnu ponudu gostima te večeri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider