Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zavapio pred novinarima

Kakve velike riječi trenera Barcelone: "Znam da postoje i drugi igrači, ali ja želim Rakitića"

Trener Barcelone ne želi izgubiti Ivana Rakitića u ovom prijelaznom roku.

Ivan Rakitić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Trener Barcelone Ernesto Valverde progovorio je o važnosti Ivana Rakitića za njegovu momčad, nakon što je otkriveno da bi PSG mogao aktivirati otkupnu klauzulu u vrijednosti 125 milijuna eura, prenosi katalonski dnevni list Sport. Valverde nema namjeru ostati bez čovjeka koji mu je "kamen temeljac" za momčad.

"Ja sam trener i želim samo najbolje igrače u svojoj momčadi. Rakitić je jedan od najboljih i dobro je upoznat s momčadi i klubom. Nismo ovdje da bi poslovali s igračem, nego smo ovdje da bi zajedno pobjeđivali", rekao je Valverde pa nastavio.

"Ivan je kamen temeljac naše momčadi i namjeravam ga imati u svojoj momčadi. Njegove brojke govore dovoljno o njegovoj kvaliteti i svi znamo koliko je on važan za igru naše momčadi. Svjestan sam da postoje i drugi igrači koji bi ga možda mogli zamjeniti, ali on je naš igrač i iskreno se nadam da će ostati s nama", zaključio je strateg Barcelone.

Prijelazni rok u Francuskoj i Španjolskoj traje do kraja kolovoza i za očekivati je da će se dogoditi pokoji bombastičan transfer u najjačim klubovima svijeta.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider