Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OTkrili britanci

Ma, kakvih 400 tisuća funti tjedno: Haalandova plaća značajno je veća

Napadač Manchester Cityja Erling Haaland, prema tvrdnjama britanskih medija, tjedno zarađuje dvostruko više nego što se mislilo.

Erling Haaland (Foto: Afp)

Čudesni norveški napadač Erling Haaland jedan je od najboljih nogometaša na kugli zemaljskoj, a njegovih 19 golova u 12 utakmica za Manchhester City i laicima otkriva o kakvom monstrumu je riječ.

Monstrum na terenu, monstrum i u banci. Naime, britanski Daily Mail otkrio je detalje njegove tjedne plaće. Mnogi su pisali kako je riječ o iznosu od 400 tisuća funti tjedno, no čini se kako je brojka koju Norvežanin spremi na račun svakih sedam dana znatno veća.

Erling Haaland Čudesni Haaland već s 22 godine zabio više od nekih legendi, vratar se žalio igračima Cityja usred utakmice divider

Zarađuje dvostruko više od onog što se pisalo

City ga je ljetos platio "pišljivih“ 60 milijuna funti, taj iznos bi se činio mnogo za bilo koga drugoga, ali on ga je isplatio valjda već sad. Njegova osnovna plaća je između 350 i 400 tisuća funti na tjedan, ali odnese kući puno više zbog raznih ugovornih bonusa.

Niz garantiranih bonusa njegova primanja udvostručuju, a prema tvrdnjama britanskih medija, tjedno mu isplaćuju čak 900 tisuća funti. Taj se iznos kroz godinu dana popne ukupno na dodatnih 45 milijuna funti.

Bez obzira na to, uvjereni smo kako bogatom šeiku koji plaća račune u Cityju nije žao ni jednog novčića, a neće žaliti lovu ni ubuduće donese li mu Haaland toliko željenu Ligu prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider