Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prije svakog treninga

Haaland ima ritual na koji želi navući Gvardiola i Kovačića: "To mu je bio jedini uvjet pri izboru doma u Manchesteru"

Erling Haaland opsjednut je suhim i parnim kupkama, ide u saunu prije i poslije svake utakmice i često zove suigrače da mu se pridruže.

Erling Haaland (Foto: Afp)

Norveška gol-mašina Erling Haaland zabija nemilo otkako je na velikoj sceni. Njegov streloviti uspon rijedak je u nogometnom svijetu, a on smatra da je za njega zaslužan strukturiran sportski život koji je ispunjen rutinama i posebnim ritualima.

Jedan od njih provalili su engleski mediji. U Manchester Cityju tvrde da Haaland uoči i nakon svakog treninga ide u saunu.

Cristiano Ronaldo Obećavajuća karijera otišla u pogrešnom smjeru zbog "loših odluka": Odrastao je s Ronaldom, a danas ga nema nigdje divider

Iako je inače šutljiv i povučen, kažu kako kad je riječ o odlascima u saunu radi kao jedan od najvećih propovjednika tog oblika relaksacije i rekuperacije. Navodno suigračima sugerira da mu se priključe jer želi stvoriti tu kulturu u Cityju.

Toliko je zagriženi fanatik da mu je pri odabiru doma u Manchesteru uvjet bio da ima dobru saunu. Kaže kako mu ništa drugo ne može pomoći da se opusti. Također, smatra kako je ona zaslužna za njegovu dobru kondiciju i otpornost na ozljede.

"Često zove suigrače iz Cityja da mu se priključe, kaže kako mu sauna najbolje razbistri um, ali i čisti tijelo od toksina", rekao je izvor iz Cityja za Daily Star.

Pomaže mu i za bolji san jer koristi suhe i parne kupke za opuštanje prije spavanja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider