Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Propušta čak pet utakmica

Težak udarac za Borussiju Dortmund: Fenomenalni Norvežanin neće igrati mjesec dana

Norveški golgeter trebao bi se vratiti na teren nakon zimske pauze u Bundesligi, koja traje od 21. prosinca do 2. siječnja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji strijelac Borussije Dortmund Erling Haaland (20) zbog ozljede bedrenog mišića pauzirat će mjesec dana, objavio je njegov klub.

Norveški golgeter trebao bi se vratiti na teren nakon zimske pauze u Bundesligi, koja traje od 21. prosinca do 2. siječnja.

Haaland zbog ozljede nije igrao u srijedu u Ligi prvaka protiv Lazija. Susret je završio 1:1, a Borussia Dortmund je ispunila cilj odnosno osigurala je plasman u nokaut fazu Lige prvaka.

Zbog ozljede će propustiti susret zadnjeg kola grupne faze Lige prvaka protiv Zenita te bundesligaške utakmice protiv Eintrachta iz Frankfurta, Stuttgarta, Werdera i Union Berlina.

gol expired Uvjerljive pobjede Barcelone, Juventusa i Chelseaja uoči posljednjeg kola Lige prvaka divider

Haaland sa šest golova dijeli prvo mjesto strijelaca ovosezonske Lige prvaka zajedno sa Alvarom Moratom (Juventus) i Marcusom Rashfordom (Manchester United).

On je u siječnju iz Salzburga prešao u Borussiju Dortmund te je u 32 utakmice u dresu njemačkog kluba upisao 33 gola i šest asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider