Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PUT PREMA DINAMU?

Erlićev Sassuolo savladao Fiorentinu: Brekalo najlošije ocijenjen igrač na terenu

U posljednjem subotnjem ogledu 19. kola talijanske Serie A nogometaši Sassuola su pred svojim navijačima s minimalnih 1:0 pobijedili Fiorentinu.

Josip Brekalo (Foto: Profimedia)

Pogodak odluke postignut je već u devetoj minuti, a strijelac gola vrijednog tri boda bio je Andrea Pinamonti. Obje momčadi su postigle po jedan pogodak koji je poništen nakon VAR provjere, dok je tragičar bio gostujući igrač Bonaventura koji u 65. minuti nije realizirao jedanaesterac za 1-1.

Hrvatski nogometaši Martin Erlić i Josip Brekalo bili su u udarnim sastavima svojih klubova. Erlić je odigrao cijelu utakmicu za Sassuolo, dok je kod Fiorentine Brekalo zamijenjen u 74. minuti.

Brekalu ništa nije polazilo za nogom

Brekalo je nažalost bio najlošije ocijenjen igrač na terenu prema Sofascoreu, odnosno možemo reći kako mu baš ništa nije ipolazilo za nogom.

Znači li ovako slaba partije slobodne ruke za odlazak u Dinamo? Vidjet ćemo u narednim danima.

 

Sassuolo se popeo na 14. mjesto ljestvice, dok je Fiorentina ostala četvrta.

Monza slavila na gostovanju, Inter nakon prave drame

Pobjednika nije bilo u ogledu Leccea i Cagliarija koji su odigrali 1-1. Domaći sastav je poveo nakon pola sata igre, a strijelac je bio Valentin Gendrey. Lecce ipak nije zadržao minimalno vodstvo do kraja, a konačnih 1-1 postavio je Gaetano Oristanio golom u 68. minuti. Cagliari je time osvojio tek treći gostujući bod ove sezone, u deset utakmica je sedam puta poražen, a tri puta je remizirao.

Cijelu utakmicu za domaći sastav je odigrao hrvatski obrambeni igrač Marin Pongračić. Lecce se nalazi na 13., a Cagliari se popeo za jednu poziciju i sada je na 17. mjestu ljestvice.

Nogometaši Monze pobjednički su odradili gostovanje ove subote, slavili su s 3-2 kod Frosinonea. Nakon prvog dijela Monza je imala već dva gola prednosti i to nakon što su strijelci bili Dany Mota u 18., odnosno, Carboni u 45. minuti. Neizvjesnost je s ovog ogleda, činilo se, isparila u 55. minuti i za to je krivac bio domaći igrač Soule koji je tada pogodio vlastitu mrežu. Odmah u sljedećem napadu domaći sastav je smanjio, Harroui je zabio za 1-3.

U 75. minuti je izgledalo kako je Frosinone i definitivno pao na koljena jer je ostao s igračem manje, isključen je Frattali, ali već u idućoj akciji domaćin je zabio novi pogodak. Soule, koji je ranije postigao autogol, ovaj put je zabio za 2-3, no više od toga Frosinone nije mogao. Monza se popela na deseto mjesto ljestvice, dok je Frosinone ostao na 14. poziciji.

U prvom subotnjem susretu 19. kola vodeći Inter je na dramatičan način osvojio domaća tri boda, pobijedio je Veronu 2-1 golom Frattesija u 93. minuti. Gosti su mogli do boda, ali u 100. minuti Henry nije realizirao jedanaesterac, pogodio je okvir vrata.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider