Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
spursi se napromašivali

Tottenham jedva slomio Burnley, treća uzastopna pobjeda Wolverhamptona

Tottenham je propustio nekoliko velikih prilika, ali na kraju je ipak probio bunker Burnleyja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tottenham je u 17. kolu Premierlige jedva dobio Burnley s 1:0, a strijelac je bio Christian Eriksen u sudačkoj nadoknadi (90+1).

Portugalski trener Nuno Espírito Santo, koji je odradio dobar posao u Valenciji, sada radi isto u Wolverhamptonu, koji je svladao Bournemouth s 2:0 upisavši treću uzastopnu pobjedu. Za Wolverhampton su zabili Jimenez (12) i Ivan Cavaleiro (90+4).

Koliko su opasni Wanderersi pokazuju i ovosezonski rezultati protiv velikih klubova. Protiv Manchester Cityja, Manchester Uniteda i Arsenala su odigrali 1:1, a dobili su Chelsea 2:1.

Santiago Bernabeu se poklonio najboljem na svijetu: Gromoglasne ovacije za Modrića Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić (Foto: AFP) Luka Modrić sa suigračima (Foto: AFP) +2 Luka Modrić i Sergio Ramos (Foto: AFP)

Nakon što su u prošlom kolu doživjeli prvi poraz u Premier ligi izgubivši u gostima od Chelseaja s 0:2, nogometaši Manchester Cityja ponovno su pobijedili. U subotu su u 17. kolu svladali Everton s 3:1.

Fulham dočekuje West Ham u zadnjoj subotnjoj utakmici, a u nedjelju se igra najveći derbi engleskog nogometa Liverpool - Manchester United.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider