Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spuštanje na zemlju

Igrači i navijači Barce ismijavaju zvijezdu Reala: Video o "Zlatnoj lopti" raspametio Kataloniju

Kamere su uhvatile što je Eric Garica dobacio Viniciusu tijekom El Clasica, u kojem je Barcelona razbila Real u Madridu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je sinoć odigrala sjajnu utakmicu protiv najvećeg rivala na Santiago Bernabeuu. Katalonci su deklasirali Madriđane s visokih 4:0. Može se reći da su ih ponizili.

Igrači Barcelone djelovali su i momčadski i pojedinačno superiorno. Četiri torpeda u mreži Thibauta Courtoisa govore da je napad Katalonaca bio jako raspoložen, no i obrana je bila na zavidnoj razini.

gol expired Klinac od 17 godina u 19 minuta je napravio ono što Realovcima nije uspjelo u 90 divider

Obrana Barcelone ukrotila je hitronogog Viniciusa, koji im je u nekim ranijim utakmicama znao zadavati dosta problema. Katalonci su bili baš nabrijani na Brazilca, koji nerijetko zna simulirati prekršaje. Jako ih je razljutio kada je u prvom poluvremenu pokušao iznuditi jedanaesterac očitim bacanjem.

Ter Stegen, Pique, Araujo i Eric Garcia skočili su kao ofureni na Brazilca. Vinicius je kasnije pokušao još jednom isprovocirati prekršaj, a Garcia mu je ironično dobacio:

"Hej ti, Zlatna lopta sljedeće godine... Tebi Zlatna lopta!?" ispalio je Garcia uperivši u Viniciusa kažiprst.

gol expired Legenda Bayerna čestitala Barceloni na gaženju Reala: "Bilo je zadovoljstvo vidjeti ovu ludu predstavu" divider

Branič Barcelone aludirao je na pompozne najave madridskih medija koji su Viniciusa već proglasili budućim dobitnikom Zlatne lopte.

Video je odmah postao viralan i jako gledan u Španjolskoj, posebice među navijačima Barcelone, koji su nakon turbulentnog prvog dijela sezone vidno živnuli i guštaju u preporodu njihova kluba, a posebice se naslađuju razbijanjem najvećeg rivala.

Uglavnom, i igrači i navijači Barcelone otvoreno likuju i naslađuju se razbijanjem najvećeg rivala.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider