Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlazak...

Izvanredna vijest iz Barcelone: "Najteža odluka u karijeri"

Luis Enrique najavio je da odlazi s klupe Barcelone na kraju sezone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luis Enrique odlazi na kraju sezone s klupe Barcelone. Enrique je to izrijekom potvrdio na press-konferenciji nakon utakmice Barcelone i Sportinga iz Gijona (6:1).

„Neću biti trener Barcelone sljedeće sezone. To je teška odluka, najteža zapravo. Razmišljao sam o tome i donio odluku. Mislim da je korektno da to sada kažem“, poručio je Enrique dodavši da se prije početka sezone sastao s čelnicima Barcelone i razmatrao tu mogućnost. 

„Još prije početka sezone sastao sam se sa Solerom i Fernandezom i dao im do znanja da možda neću produžiti ugovor. Odgovorili su mi da ne moram žuriti i da dobro razmislim.“

Koji su razlozi da je tako odlučio?

„Glavni razlog je taj što ja živim ovu profesiju. To znači da praktički nemam odmora, da se ne mogu isključiti barem na trenutak“, kazao je Enrique i zahvalio se igračima na potpori i suradnji tijekom cijelo mandata.

„Sezona još nije gotova, pred nama su uzbudljivi tjedni i mjeseci. U teškoj smo situaciji, posebice u Ligi prvaka, ali ako damo sve od sebe uz podršku cijelog kluba i navijača, te ako nam se zvijezde poklope, sve je moguće“, zaključio je Enrique.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider