Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Cro, no!

Engleski mediji: "Najbolji rasplet bio bi da završimo u skupini sa Srbijom, najgori s Hrvatskom"

Bude li Hrvatska morala u dodatne kvalifikacije, ovaj rasplet bi se mogao dogoditi.

Engleska slavi pobjedu (Foto: Afp)

Nogometna reprezentacija Engleske već je osigurala plasman na Europsko prvenstvo pa se sad tamošnja javnost već počela pitati pitanje koje si postavlja već desetljećima – "vraća li se doma?".

Prepotentni engleski mediji već ispituju moguće scenarije koji bi im se mogli dogoditi pa su tako na SkySportsu pokušali pronaći idealnu i skupinu smrti za Tri lava. Ždrijeb će se održati 2. prosinca, a kako još nisu egzaktno definirane jakosne skupine, još bi se puno toga moglo promijeniti.

Navijači u Zagrebu Maksimir ovo ne pamti dugo vremena, a policija je objavila važne informacije za navijače divider

"Pogledajmo mogući ždrijeb za Englesku za Euro, iako još nije sve riješeno. Ovako bi mogao izgledati scenariji iz snova za Englesku, završi li u skupini s Albanijom, Slovenijom i Srbijom“, komentirali su na SkySportsu ističući Srbiju kao najlakšeg mogućeg suparnika u ždrijebu.

"S druge strane pak, najteži ždrijeb bi nam bio da dobijemo Dansku, Nizozemsku i Hrvatsku“, podvukli su.

Jaroslav Šilhavy Izborio plasman na Euro u Njemačku pa šokirao: Dao je otkaz! divider

Hrvatska je trenutačno u trećoj jakosnoj skupini za ždrijeb Eura, ali večeras ga mora potvrditi pobjedom protiv Armenije. U slučaju nekog drugog raspleta, odnosno budu li Vatreni morali kroz dodatne kvalifikacije, mogli bi završiti u četvrtoj jakosnoj skupini i u tom slučaju mogu dobiti Engleze.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider