Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Napokon?

Izvor blizak Perišiću otkrio Englezima: Evo kad se vraća u Hajduk

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić se oporavlja od teške ozljede koljena.

Ivan Perišić (Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX)

Glavna tema ljetnog mercata bio je mogući povratak Ivana Perišića u Hajduk, no zbog teške ozljede koljena sve je palo u drugi plan.

Prve su prognoze govorile da neće igrati sve do kraja sezone, što je zadalo ogromnu glavobolju izborniku Zlatku Daliću za predstojeći Euro 2024. i navijačima splitskog kluba, no oporavak iskusnog hrvatskog nogometaša ide brže od očekivanog.

Mnogi se nadaju da će se Perišić na vrijeme oporaviti kako bi mogao pomoći Vatrenima idućeg ljeta u Njemačkoj, ali i Hajduku na proljeće u napetoj borbi za naslov prvaka.

Conor McGregor i Cristiano Ronaldo FOTO Ronaldo se oglasio nakon viralne snimke s McGregorom i pokupio 6 milijuna lajkova divider

No koliko je uopće realno očekivati povratak Perišića na Poljud već ove zime? Ako se može vjerovati pisanju portala Tottenham News, koji se poziva na izvore bliske hrvatskom nogometašu, to će se zaista dogoditi, ali tek na ljeto.

Tada mu istječe ugovor s Tottenhamom, koji je bio poprilična financijska zapreka u cijelom poslu, a i hrvatski nogometaš bi se dotad trebao u potpunosti oporaviti od teške ozljede.

Naravno, kao i u svakom transferu, treba pričekati službenu potvrdu kluba, no Englezi tvrde da se to neće dogoditi prije ljeta...

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider