Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Strava… Oglasio se i Ronaldo

Engleski nogometaš 26. rođendan dočekao u komi nakon brutalnog i kukavičkog napada, policija optužila 15-godišnjeg dječaka!

Otišao je sreću potražiti na drugi kontinent gdje je brutalno pretučen.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prije tjedan dana, u nedjelju 12. rujna, po završetku proslave nogometne sezone u Australiji brutalno je napadnut Danny Hodgson.

Ovaj 26-godišnji engleski nogometaš, koji je otišao sreću potražiti u Australiji gdje igra za klub ECU Joondalup, bio je žrtva napada koji se dogodio na jednoj željezničkoj stanici u Perthu.

Dok je čekao vlak, Hodgsonu je prišla skupina od nekoliko mladića i pretukla ga.

Od zadobivenih udaraca došlo je do krvarenja u mozgu te je nesretni Hodgson pao u komu gdje se, nažalost, nalazi sve ove dane koji su prošli od napada.

Policija Zapadne Australije pokrenula je opsežnu istragu u sklopu koje je uhićen 15-godišnji dječak. On će se 22. rujna pojaviti na Dječjem sudu u Perthu i preostaje za vidjeti hoće li se u međuvremenu dogoditi još neko uhićenje.

U međuvremenu, Hodgsonu stižu poruke podrške sa svih strana, a javili su se i igrači Manchester Uniteda. Vratar Dean Henderson njegov je prijatelj iz djetinjstva pa je zamolio Cristiana Ronalda da se obrati Dannyju.

"Bok Danny, upravo sam čuo za tvoju priču. Nadam se da ćeš uskoro ozdraviti. Pozivam tebe i tvoju obitelj da dođete na jednu od utakmica u Manchester. Brzo ozdravi prijatelju", poručio je Portugalac.

U Australiju su otputovali Dannyjevi roditelji, otac Peter i majka Nicola koja na Facebooku redovito obavještava javnost o sinovom zdravstvenom stanju.

Dodajmo kako je pokrenuta i kampanja kojoj je cilj prikupiti što više novca za Dannyjevo liječenje. Zadas je prikupljeno više od 150.000 australskih dolara.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider