Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvati opet slave

Engleski izbornik jako razočaran i pakostan: "Bradarić više nikada neće zabiti takav gol"

Engleski izbornik Aidy Boothroyd pokazao se kao loš gubitnik...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vatreni su opet bili kobni za Engleze. Ovaj put mladi. Engleska je pobijedila Hrvatsku 2:1 u posljednjoj utakmici natjecanja po skupinama U-21 Europskog prvenstva, ali dalje je otišla Hrvatska zbog bolje gol-razlike u trokutu s Engleskom i Švicarskom.

Englezi su vodili s dovoljnih 2:0 do sudačke nadoknade, a onda je sijevnula bomba Domagoja Bradarića. Hrvati su eksplodirali od sreće, dok su Englezi jako teško podnijeli ispadanje. Na kraju utakmice stvorila se velika gužva, neki engleski igrači krenuli su u fizički okršaj s hrvatskim reprezentativcima.

gol expired Kaos nakon utakmice Hrvatske: Nogometaš Liverpoola šakama krenuo na Hrvate, dobio je crveni divider

Engleski izbornik Aidy Boothroyd pokazao se kao loš gubitnik. Alibije je počeo tražiti već nakon prve utakmice sa Švicarskom, a nakon što su Portugalci očitali pravu lekciju Englezima, kojima se nakon te utakmice pušilo iz ušiju, Boothroyd se počeo vaditi na to da mu nedostaju neki ključni igrači, koji su priključeni seniorskoj vrsti.

Boothroydu je nakon utakmice s Hrvatskom razočarenje curilo iz rukava. 

"Mislim da smo bili sjajni. Bili smo dosta kritizirani, ali večeras smo pokazali kreaciju. Međutim, promašili smo naše šanse, koje inače bez problema zabijamo. Jako je razočaravajuće imati četvrtfinale u rukama, a onda dobiti takav gol. Bradarić takav gol više nikada neće postići“, trubio je ucviljeni Boothroyd i još jednom pokazao ne baš visoku razinu sportske etike.

gol expired Zaštitar uletio u teren i počeo skidati Ivanušca. Mladi dinamovac otkrio gdje je dres završio divider

"Presudile su nijanse. Potreseni smo jer ovo iskustvo ostaje za cijeli život. To će i pomoći našim mladim igračima jer upravo tomu i služi U-21 Euro.“

Boothroyd je na udaru kritika engleskih medija. Englezi su očekivali mnogo više od te očito ne pretjerano talentirane selekcije.

"Naravno da mi želimo pobjeđivati, ali vrlo je teško imati i rezultat i stvarati igrače. Nastavit ću svoj posao", zaključio je Boothroyd.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider