Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakve će biti sankcije?

Engleska policija istražuje incident Cristiana Ronalda, kontaktirali su oba kluba

Cristiano Ronaldo je jednog dječaka udario po ruci i izbio mu mobitel koji je pao na pod i razbio se. To se događalo po završetku utakmice Everton - Manchester United (1:0).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Engleska policija priopćila je u nedjelju da pregledava snimke CCTV-a kako bi utvrdila je li nogometaš Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo napravio prekršaj tako što je navijaču izbio mobitel iz ruke nakon poraza njegove momčadi od Evertona 0:1.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj se čini kako Ronaldo maše rukom prema tlu kada je izašao s terena i krenuo prema tunelu u Goodison Parku nakon subotnjeg meča.

Prema riječima svjedoka, 37-godišnji portugalski nogometaš je izbio telefon iz ruke navijaču i razbio ga na tlu, a Ronaldo se kasnije na Instagramu ispričao za incident.

Policija: Provodimo opsežnu istragu

Glasnogovornik policije Merseysidea rekao je da je policija bila u vezi s oba kluba nakon izvješća o navodnom napadu.

"Dok su igrači napuštali igralište u 14:30, prijavljeno je da je dječaka napao jedan od igrača gostujuće momčadi dok su napuštali teren", rekao je glasnogovornik policije.

"Istrage su u tijeku i policajci trenutno rade s nogometnim klubom Everton kako bi pregledali snimke CCTV-a i provode opsežne istrage svjedoka kako bi ustanovili je li se prekršaj dogodio."

Nakon ovog poraza Manchester United je na sedmom mjestu na ljestvici Premier lige i suočen je s izgledima da će propustiti kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone jer zaostaje šest bodova za četvrtoplasiranim Tottenhamom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider