Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
everton propustio priliku

Aubameyang zabio hat-trick, Arsenal preskočio Leeds: Manchester United kiksao

Sadržajno je bilo na Otoku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 24. kola engleskog nogometnog prvenstva Fulham je iznenađujuće kao gost svladao Everton s 2:0 (0:0).

Oba gola na utakmici postigao je novi igrač Fulhama Josh Maja (48, 65).

Everton je ovim porazom propustio veliku priliku bodovno se poravnati s gradskim rivalom Liverpoolom na četvrtom mjestu ljestvice, ostao je sedmi sa 37 bodova, tri manje od Liverpoola, a dva od petog Chelseaja i šestog West Ham Uniteda.

Fulham je, pak, ostao u zoni ispadanja, nalazi se na 18. mjestu sa 18 bodova, sedam manje od 17. Newcastle Uniteda koji drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak.

Ranije u nedjelju je Arsenal preskočio su Leeds United na ljestvici engleskog prvenstva svladavši ga u međusobnom susretu s 4:2 (3:0).

gol expired Novi soj virusa napao Hajduk? Uzorci hitno idu za Zagreb divider

Trostruki strijelac za Arsenal bio je Aubameyang (14, 40-11m, 48), a jedan je gol postigao Bellerin (45), dok su poraz gostiju ublažili Struijk (59) i Helder Costa (69). Arsenal je sada 10. na ljestvici sa 34 boda, dva više od 11. Leedsa.

Igrači Manchester Uniteda još jednom kiksali protiv momčadi iz zone ispadanja odigravši na gostovanju kod West Bromwich Albiona 1:1 (1:1).

Domaćin je poveo na samom otvaranju utakmice golom Diagnea (2) koji je nadskočio Lindelofa pred gostujućim golom, a poravnao je Bruno Fernandes (44) izvrsnim voljeom na isteku prvog dijela.

U nastavku se rezultat nije mijenjao pa sada drugi Manchester United ima 46 bodova, kao i treći Leicester City, dok mu vodeći Manchester City bježi sedam bodova uz utakmicu manje. WBA je ostao 19. sa 13 bodova.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider