Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Osigurao se zauvijek

Emotivna fotografija oca nove Realove zvijezde na potpisu ugovora oduševila navijače: Spustio je glavu na stol i tako ostao nekoliko minuta

Endrick je potpisao ugovor s Real Madridom, u koji će se preseliti 2024. godine, a njegov otac emotivno se slomio.

Endrick (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida u sjeni SP-a u Katru potvrdili su 60 milijuna eura vrijedan transfer talentiranog Endricka iz Palmeirasa. U Kraljevski klub stići će 2024. godine kad napuni 18, a društvenim mrežama širi se emotivna fotografija njegova oca.

Simpatični tata Douglas potpuno se emotivno slomio na potpisivanju ugovora svojega sina. Od silnih emocija samo je spustio glavu na stol i tako ostao nekoliko minuta. Kasnije je ispričao o čemu je razmišljao u tim trenucima.

Endrick Perez opet preduhitrio sve: Najveći svjetski talent dolazi u Madrid za astronomsku cifru! divider

"U sezoni 2015./2016. gradio sam našu kuću od gipsa. Nosio sam broj dres Palmeirasa s brojem 16 na leđima, a 2022. godine moj sin debitirao je u profesionalnom nogometu s identičnim dresom, a sad je potpisao za Real Madrid sa samo 16 godina", objasnio je Douglas uz objavljenu fotografiju na internetu.

Izašli iz siromaštva

Njegova će obitelj sad izaći iz siromaštva i osigurati se za cijeli život, baš kako je Endrick obećavao dok je bio klinac. Njegovi često nisu imali ni za hranu, prodavali su kavu u podzemnoj kako bi se prehranili, ali sad ih očekuje druga situacija.

Endrick je potpisao prvi profesionalni ugovor s Palmeirasom 21. srpnja 2022. Divovi poludjeli za senzacijom: Ogorčena bitka Reala i PSG-a, miks Ronalda i Romarija divider

Endrickov otac Douglas više neće morati zidati kuće, nego će nadgledati izgradnju jer je njegov sin na putu da postane slavan kao sunarodnjaci Vini Junior i Rodrygo, koji su prošli identičan put.

"Zahvaljujem Palmeirasu, prvaku Južne Amerike i klubu moga srca, što mi je ponudio sve što je potrebno da postanem ono što sam danas, pomogao da ostvarim svoje snove i poštovao moje želje i želje moje obitelji", poručio je 16-godišnjak nakon potpisa.

Endrick je potpisao prvi profesionalni ugovor s Palmeirasom 21. srpnja 2022. Real doveo čudo od djeteta za astronomsku cifru, mlađi od Modrića čak 21 godinu! divider

Endricka su zvali još Barcelona i Chelsea, ali odlučio se za Kraljevski klub baš zbog modela po kojem su uspjeli njegovi spomenuti sunarodnjaci.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider