Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dobar potez

Veliko pojačanje Hajduka: Bijeli sve dogovorili s prvotimcem do 2026. godine!

Emir Sahiti ostaje na Poljudu do 2026. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Velike vijesti stižu s Poljuda za navijače Hajduka. Emir Sahiti produžio je ugovor s Bijelima do 2026. godine.

Dvadesetčetverogodišnji krilni igrač na Poljud je stigao početkom 2018. godine. Nakon što je bio član nekadašnje druge momčadi Bijelih, Emir je u sezoni 2020./2021. igrao na posudbi u Šibeniku, gdje je zabio sedam zgoditaka.

U posljednje dvije sezone neizostavan je član prve momčadi, u kojoj je upisao čak 60 nastupa (od ukupno 64 u bijelom dresu). Uz 11 postignutih pogodaka imao je i 10 asistencija, a važnu ulogu odigrao je i u osvajanju SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa u sezoni 2021./2022. Svakako valja istaknuti njegovu srčanost i nevjerojatnu energiju te mogućnost igranja različitih pozicija na travnjaku.

Trening brazilske reprezentacije Gol.hr na treningu Neymara i kompanije: Evo kako smo iznenadili i nasmijali Brazilce, protiv Vatrenih ipak cvikaju divider

''Emir je po povratku s posudbe na početku prošle sezone dobio priliku u našoj prvoj momčadi te ju je od starta sjajno iskoristio. Uz pokazanu igračku kvalitetu, volju, htijenje te jako pozitivan karakter na terenu i izvan njega postao je neizostavan član prvih 11.

U prilog tome ide činjenica da je u tih godinu i pol odigrao 60 službenih utakmica, a ostvario je i debi za A-reprezentaciju Kosova. Sve navedeno pokazatelj je da je produženi ugovor Emiru zaslužena nagrada za sve ostvareno u proteklom razdoblju'', poručio je sportski direktor Mindaugas Nikoličius, a Sahiti je dodao:

''Osjećaj je super jer sam ovdje pet godina, praktički se osjećam kao doma. Svakodnevno rastem kao igrač, ovdje ima puno igrača s iskustvom od kojih mogu naučiti. Nadam se da ću nastaviti s još boljim igrama kako bih pokazao svoju kvalitetu uz iskazani trud na terenu. Nastavit ću svaki trening i svaku utakmicu davati sve od sebe radi podrške ovih navijača koji nas dolaze bodriti u ovolikom broju.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider