Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bili su nerazdvojni

U svlačionici Dinama viđen igrač Rijeke: Evo što se krije iza toga

Emir Dilaver ušao je u svlačionicu Dinama nakon poraza u dresu Rijeke.

Svlačionica Dinama (Foto: GNK Dinamo/Facebook)

Nogometaši Dinama slavili su protiv Rijeke 1:0 i podebljali svoju prednost nad Hajdukom na devet bodova.

Modri su pobijedili u vrlo emotivnoj utakmici za sve navijače, posebno za kapetana Arijana Ademija, koji se oprostio od kluba.

Ademi karijeru nastavlja u dalekoj Kini. Dobio je ponudu koju nije mogao odbiti, pa će si tako financijski osigurati život. Ne samo sebi već i svojoj djeci.

Nakon utakmice u svlačionici Dinama bile su pomiješane emocije. U isto se vrijeme slavila pobjeda protiv Rijeke, ali i opraštalo od Ademija.

Veliki prijatelji

U svlačionicu Dinama spustio se i Mislav Oršić, koji se pozdravio s donedavnim suigračima, a dobio je i prigodan dres. No navijači su posebno zapazili jedno ime, riječ je o Emiru Dilaveru, igraču Rijeke.

Filip Zubčić Poznata lica na El Clasicu: Modrić je imao lijepu podršku s tribina divider

Dilaver je nakon poraza ušao u svlačionicu Modrih i fotografirao se s momčadi koja se opraštala od Ademija.

Nogometaš iz BiH veliki je prijatelj s Ademijem, a danas već bivši kapetan Dinama obećao mu je i pokloniti dres s posljednje utakmice za klub s Maksimira.

Spomenuti dvojac bio je nerazdvojan za vrijeme njihova boravka na Maksimiru. Dilaver je prošle zime otišao u Rijeku jer ga Ante Čačić nije vidio u svojim planovima za prvih 11. Ispred njega je postavio Dinu Perića, a Dilaver je htio igrati, pa se odlučio za nastavak u Rijeci.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider