Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
INVESTICIJA

Tottenhamov nogometaš potrošio milijun funti da postane siguran član udarne postave

Tottenhamov desni bočni branič, Emerson Royal, investirao je oko milijun funti u to postane bolji igrač.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

23-godišnji brazilski reprezentativac, Emerson Royal, prošle je sezone došao u Tottenham iz Barcelone kao veliko pojačanje. Izborio se za prvi sastav u većini ligaških utakmica, no Matt Doherty ozbiljno je prijetio u više navrata da će mu uzeti mjesto u momčadi.

Da bi se osigurao, odnosno da bi dodatno popravio svoje performanse, Emerson je odlučio napraviti investiciju. I to veliku, budući da je prema informacijama engleskih medija potrošio oko milijun funti.

Investicija u samog sebe

Između ostalog je kupio svoju vlastitu hiperbaričnu komoru za kisik, angažirao svog vlastitog neurološkog znanstvenika, no također je zaposlio i profesionalnog skauta.

Najzanimljiviji je posao spomenutog skauta. Naime, njegov zadatak je popratiti igre Achrafa Hakimija, danas igrača PSG-a i pomoći mu da svoju igru dovede što sličnije njegovoj.

Son Heung Min Dnevnik jednog fantazista: Kako je dobro, vidjeti te opet... divider

Naime, Hakimi je jednu sezonu bio član Conteovog Intera, a u 45 utakmica postigao je sedam pogodaka, što je sjajna brojka za igrača njegove pozicije. Tome je pridodao i 11 asistencija.

To je učinak kojem će se Emerson pokušati približiti, a priliku bi mogao imati, budući da se ove sezone ustalio u prvom sastavu Conteove momčadi.

Čini se da se za sada investicija isplaćuje, no pravi zaključak moći ćemo donijeti s vremenom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider