Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LIGA PRVAKA, PA-PA

Ekspresni potop Tottenhama na St. James Parku: Primili pet komada u 20 minuta

Nogometaši Newcastle Uniteda već nakon nešto više od osam minuta poveli su protiv Tottenhama rezultatom 3:0, a do 21. minute postigli su još dva.

Joelinton i Pedro Porro (Foto: Afp)

Katastrofalni drugi dio sezone za Tottenham Hotspur nastavio se već na samom početku utakmice koju su označili ključnom u ambicijama da iduće sezone zaigraju u Ligi prvaka.

No, gostovanje kod Newcastlea nisu mogli lošije započeti, pa su već nakon osam minuta i desetak sekundi već po treći put morali vaditi loptu iz svoje mreže.

Već u prvoj minuti se Joelinton prošetao kroz obranu, a nakon što je Lloris njegov udarac zaustavio, dotrčao je Jacob Murphy i pogodio. Sva konfuznost obrane Spursa viđena je četiri minute kasnije, kad je Joelinton pobjegao obrani, primio jednu dugu loptu Schära te zaobišao francuskog vratara i poslao loptu u mrežu. Lloris je treći put kapitulirao nešto nakon što je istekla osma minuta susreta, nakon prekrasnog šuta iz daljine Murphyja.

Isak nastavio katastrofu

Katastrofa se je nastavila u 19. minuti, kad je četvrti pogodak Svraka postigao Alexandar Isak, a isti igrač pogodio je i dvije minute kasnije za 5:0.

U drugom poluvremenu vidjeli smo dva pogotka, prvo je Harry Kane smanjio na 5:1 u 49. minuti dvoboja, ali u 61. Wilson postavlja konačnih 6:1.

Ivan Perišić započeo je utakmicu u udarnom sastavu Tottenham, a ovaj početak će vjerojatno samo dodatno aktivirati njegovu želju za povratkom u Italiju. Premier ligu je osjetio, pokazao je da može igrati važnu ulogu u njoj, no Tottenhamova sezona bit će za zaborav.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider