Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bit će neizvjesno

Ubojiti napadač "ne priznaje" Modrića: "Luka nije zaslužio nagradu. Imao je sjajnu sezonu, ali..."

Urugvajski napadač Cavani smatra da Luka Modrić nije zaslužio osvojiti titulu najboljeg igrača svijeta u izboru France Footballa.

Edinson Cavani (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ubojiti urugvajski napadač Edinson Cavani još je jedan od onih koji smatraju da Luka Modrić nije zaslužio osvojiti nagradu France Footballa Ballon d'Or kao najbolji igrač svijeta u 2018. godini. El Matador smatra da bi trofej trebao otići u ruke francuskog nogometaša.

"Varane je svakako jedan od kandidata, zajedno s Griezmannom i Mbappeom. Mislim da bi Francuz trebao osvojiti nagradu, a tu su i drugi igrači koji su u konkurenciji. No Francuz bi trebao biti svakako", rekao je u intervjuu za radijsku postaju RMC.

"Modrić je imao sjajnu sezonu, ali njegov klupski suigrač Varane osvojio je i Ligu prvaka i Svjetsko prvenstvo. Modrić je imao sjajnu sezonu, ali Varane zaslužuje tu nagradu više od njega", smatra Cavani.

Dodjela nagrada za najboljeg igrača svijeta u 2018. godini, po izboru France Footballa, dogodit će se 3. prosinca u Parizu, a Modrić je, prema mišljenju mnogih, najveći favorit za osvajanje laskave titule.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider