Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prekinuta presica

Drama na predstavljanju novog igrača Real Madrida: Prošao liječnički pa mu pozlilo

Nije dobro prošlo predstavljanje novog igrača Real Madrida Edera Militaa.

Pozlilo Ederu Militau na predstavljanju u Realu (Screenshot)

Na Santiago Bernabeuu je predstavljen novi igrač Real Madrida - 21-godišnji brazilski stoper Eder Militao. Bivši igrač Porta prošao je liječnički pregled, odradio predstavljanje na samom stadionu, fotografiranje, a onda mu je na presici - pozlilo!

Nedugo nakon početka konferencije za medije Militao je gestikulirao da teško diše i da mu se vrti. Nakon što je u nekoliko navrata zaustavljao novinara s njegovim pitanjem i popio času vode, presica je prekinuta. Uistinu rijetka scena na predstavljanju novog igrača u tako velikom klubu.

Želi osvojiti Ligu prvaka s Realom

Prije nego je presica prekinuta Militao je otkrio da želi osvojiti Ligu prvaka s Real Madridom, kao i da je oduvijek sanjao da zaigra u Kraljevskom klubu.

Militao je već odavno bio označen kao velika želja Reala, a sada je ta želja i službeno ispunjena. Njegova odštetna klauzula iznosila je 50 milijuna eura, a ugovor s Realom vezat će ga do 2025. godine.

Eder Militao protiv Schalkea (Foto: AFP) Zidane dobio prvo pojačanje: Stiže Pepeov nasljednik i velika Realova želja divider

Najbolji stoper portugalske lige

Prema Whoscoredu, s ocjenom 7,57 najbolji je stoper portugalske lige i treći najbolji igrač uopće. Za njegove usluge bili su zainteresirani i bogati engleski klubovi.

Krase ga dobra igra s loptom u nogama, čitanje igre i skok-igra. Poznat je i po prilično agresivnom stilu igre zbog čega je zaradio usporedbe s Pepeom, također igračem koji je stigao u Real iz Porta i ostavio dubok trag u 10 madridskih godina.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider