Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"nogomet treba zidanea"

Hazard natuknuo velike promjene: "Sretan sam zbog Zidanea. S Chelseajem imam još mjesec dana"

Eden Hazard ne želi govoriti o ljetnom transferu, ali ne skriva da se divi Zidaneu i da je sretan zbog njegovog povratka u Real.

Eden Hazard (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Belgijski reprezentativac Eden Hazard otvoreno je priznao da se divi francuskom stručnjaku Zinedineu Zidaneu, te da je jako sretan što se vratio na klupu Real Madrida. Hazard već dulje vremena odbija potpisati novi ugovor s Chelseajem, koji mu nudi vrtoglavih 300 tisuća funti tjedne plaće, a mnogi vjeruju da je razlog njegov ovoljetni odlazak u Real Madrid.

Belgijanac to ne želi priznati, ali je indirektno dao naslutiti da bi vrlo rado igrao pod Zidaneom, koji se nakon manje od godine dana izbivanja vratio na klupu Kraljeva.

"Nisam igrač Real Madrida, ali kao osoba koja voli Zidanea jako sam sretan da se vratio. Nogomet treba Zidanea", rekao je Hazard i nastavio.

Mateo Kovačić (Foto: AFP) Pada odluka o sudbini Matea Kovačića, ugrožen i Hazardov transfer u Real divider

"Njegov povratak je dobar za Real i za njegove navijače. Ne toliko dobar za druge momčadi, jer Real sa Zidaneom na klupi pobjeđuje jako puno i jako često", kazao je Hazard za RMC.

Budućnost Hazarda i dalje je vrlo neizvjesna, pogotovo jer se Chelsea grčevito bori u domaćem prvenstvo za dva mjesta koje vodi iduće sezone u Ligu prvaka, te je istovremeno u četvrtfinalu Europske lige, čije osvajanje također vodi momčad u Ligu prvaka.

"Ne želim sada govoriti o svojoj budućnosti. Glasine su svuda oko mene, a ja još imam mjesec dana nogometa s Chelseajem. Kraj sezone mogao bi biti prelijep ako osvojimo Europsku ligu i kvalificiramo se za Ligu prvaka iduće sezone."

Vrlo važna utakmica za Chelsea dolazi već ove nedjelje, kada gostuje kod vodeće momčadi engleskog prvenstva - Liverpoola. Ukoliko izgubi, mogao bi ispasti iz kruga četiri najbolje momčadi, koje osiguravaju nastup u najelitnijem natjecanju iduće sezone.

Momčad Real Madrida (Foto: AFP) Evo koga Zidane želi zadržati po svaku cijenu, a koga dovesti: Real pikira dva velika talenta, Barca ugrožena divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX