Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
JE LI MOGUĆE?

Dybala se ozlijedio pri izvođenju kaznenog udarca, izgledno je da propušta Svjetsko prvenstvo

Paulo Dybala iz kaznenog je udarca postigao pogodak za pobjedu Rome protiv Leccea, no pri izvođenju udarca se ozlijedio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajnu formu uhvatio je ove sezone Paulo Dybala, putem čega se činilo da je napravio pravi potez kad je za svoj idući klub odabrao Romu. Ta dobra forma svakako je budila optimizam pred Svjetsko prvenstvo, na koje Argentina odlazi kao jedan od favorita te u nevjerojatno dobroj formi.

gol expired Je li ovo napokon godina Argentine? Messi i ekipa u Katar dolaze s nevjerojatnim nizom! divider

No, samo jedan trenutak dovoljan je da se snovi rasprše kao razbijeno staklo, budući da je od sinoć upitno hoće li se Dybala naći u Katru kao član reprezentacije. Naime, on se ozlijedio tijekom susreta Rome i Leccea, i to u nevjerojatnim okolnostima.

Ozljeda pri udaranju lopte?

La Joya je izveo kazneni udarac kojim je Roma povela 2:1, što je na kraju bio i konačni rezultat, ali odmah nakon što je lopta završila u mreži, a on krenuo slaviti pogodak, pojavila se bolna grimasa na njegovom licu.

Nedugo nakon toga napustio je igru, a prve informacije ne zvuče dobro. Njih je na konferenciji za medije dao njegov trener Jose Mourinho.

"Rekao bih da je loše, jako loše. Nisam liječnik, ali iz svog iskustva te iz razgovora s Paulom, mislim da ga nećemo više vidjeti ove godine", rekao je Mourinho.

Trenutno ne možemo znati misli li samo na nastupe u dresu Rome ili mu je ugrožen i nastupa na Svjetskom prvenstvu.

Roma će svoju posljednju ovogodišnju utakmicu odigrati 13. studenog protiv Torina, dok Argentina prvu utakmicu u Katru igra 22. studenog protiv Saudijske Arabije.

Kako je izgledalo izvođenje tog kaznenog udarca, možete vidjeti OVDJE.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider