Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zagrebačka pivovara donosi

''Dužan si mi rundu'': Asanović priznao kada je prvi put zaplakao zbog nogometa

Nakon što je prošli tjedan Prosinečki u serijalu zanimljivih intervjua ''Dužan si mi rundu'' otkrio kome je ostao dužan rundu jer ga je spasio od etikete tragičara te kakav je bio osjećaj prvi put uklizat na terenu, ovaj put saznajemo kada je Aljoša Asanović prvi put zaplakao zbog nogometa i zašto je danas globalni fenomen.

  Galerija Aljoša Asanović Aljoša Asanović Aljoša Asanović +7 Aljoša Asanović

U ovotjednom intervju koji donosi Ožujsko pivo, a predvodi naš poznati sportski novinar Vlado Boban ''zgodni dečko'' Aljoša Asanović odgovara na brzopotezna pitanja, ali i na ona na koja ste uvijek željeli znati odgovore. Otkriva kada je prvi put zaplakao zbog nogometa, i koja je priča iza pjesme jedne naše estrande ikone koja ga je zapanjila nastupom uoči utakmice. 

Više o pitanjima na koje Aljoša prvi put daje odgovore te kome pak on duguje rundu pogledajte u videu.

Tri videa s tri legendarna igrača, Robertom Prosinečkim, Aljošom Asanovićem i Stipom Pletikosom, donosi Ožujsko pivo, a zovu se prigodno ''Dužan si mi rundu''. Svaki će od njih poslati rundu Ožujskog kao zahvalu nekome, a saznat ćemo i priče koje stoje iza najvećih gafova naših omiljenih nogometaša. Jedno od pitanja koje očekuje svakoga je ''Da se reprezentacija dijeli na zgodne i ružne tko bi bio kapetan zgodnima?'', na koje smo dobili smo zanimljive odgovore i seciranja međusobne ljepote.

Znate li kako bi se proveo legendarni trojac Prosinečki – Asanović – Boban protiv Kroosa – Modrića i Casemira? E to je pitanje koje osim s Robijem, analiziramo i s Aljošom Asanovićem. 

Osim Robija i Aljoše, svoju rundu će poslati i Pletikosa koji je na goloj muškoj lutki u centru Zagreba otkrio najsnažnije i najslabije dijelove svog tijela.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Zagrebačka pivovara po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider