Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zagrebačka pivovara donosi

''Dužan si mi rundu'': Prosinečki otkrio tko ga je spasio od etikete tragičara i poslao mu gajbu žuje

Kroz kratka pitanja i u opuštenoj atmosferi Vlado Boban saznaje anegdote koje će oduševiti i nasmijati sve zagrižene ljubitelje nogometa. U serijalu pod nazivom ''Dužan si mi rundu'' gostuju tri legendarna igrača, prvi na tapeti je Robert Prosinečki.

Galerija Dužan si mi rundu: Robert Prosinečki i Vlado Boban - 1 Robert Prosinečki Dužan si mi rundu: Robert Prosinečki i Vlado Boban - 3 +12 Robert Prosinečki

Prosinečki nam otkriva da je stopere slagao kao drva jer je radio kod oca u pilani kao klinac. Saznali smo kako je odabirao protivnike kojima je gurao loptu kroz noge, kakav je bio osjećaj prvi put uklizat i je li teže pucati penal u finalu Kupa prvaka ili dovest ženu pred oltar i reći ‘’da’’. Otkriva nam odakle mu i posebna strast prema košarci i NBA ligi.

Više o pitanjima na koje Robi prvi put daje odgovore te kome duguje rundu jer ga je spasio od etikete tragičara, pogledajte u videu.

Tri videa s tri legendarna igrača, Robertom Prosinečkim, Aljošom Asanovićem i Stipom Pletikosom, donosi Ožujsko pivo, a zovu se prigodno ''Dužan si mi rundu''. Svaki će od njih poslati rundu Ožujskog kao zahvalu nekome, a saznat ćemo i priče koje stoje iza najvećih gafova naših omiljenih nogometaša. Jedno od pitanja koje očekuje svakoga je ''Da se reprezentacija dijeli na zgodne i ružne tko bi bio kapetan zgodnima?'', na koje smo dobili smo zanimljive odgovore i seciranja međusobne ljepote.

Znate li kako bi se proveo legendarni trojac Prosinečki – Asanović – Boban protiv Kroosa – Modrića i Casemira? E to je pitanje koje osim s Robijem, analiziramo i s Aljošom Asanovićem. U videu koji vas očekuje idući tjedan, a u kojem gostuje simpatični Aljoša saznali smo kada je prvi put zaplakao zbog nogometa, i koja je priča iza pjesme jedne naše estrande ikone koja ga je zapanjila nastupom uoči utakmice.

Osim Robija i Aljoše, svoju rundu će poslati i Pletikosa koji je na goloj muškoj lutki u centru Zagreba otkrio najsnažnije i najslabije dijelove svog tijela.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Zagrebačka pivovara po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Sedam krugova Katra

Nastavi čitati
divider