Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlazi iz Italije?

Srpski golgeter zaprepastio bogate klubove svojim zahtjevima, Englezi se premišljaju?

Ove je sezone već zabio 16 pogodaka za Fiorentinu u Serie A.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ovom prijelaznom roku glavna meta nekolicine engleskih, ali i europskih klubova je sjajni golgeter Fiorentine, Dušan Vlahović.

Iako su engleski klubovi glavni favoriti u utrci za potpis srpskog napadača, njihove predstavnike zaprepastili su financijski zahtjevi Vlahovića, piše engleski Daily Star.

Navodno napadač sastava iz Firenze traži čak 12 milijuna eura po sezoni, što je previše i za klubove poput Chelseaja, Manchester Cityja i Arsenala.

gol expired Vrsaljku se osmjehnula sreća, Atletico prodaje engleskog braniča najbogatijem klubu na svijetu? divider

Budući da mu ugovor s Fiorentinom istječe u ljeto 2023. godine, a odbio je potpisati novi ugovor, moguće je da će već ove zime napustiti klub.

Iako se pretpostavljalo da će Juventus biti najveći kandidat u utrci za njegov potpis, oni imaju financijskih poteškoća zbog čega su prisiljeni na prodaju nekolicine igrača.

gol expired Salah objavio fotografiju pred božićnom jelkom i naljutio obožavatelje, Lovrenov komentar dobio najviše lajkova divider

Talijanski mediji procjenjuju da će Fiorentina tražiti 80 milijuna eura za Vlahovića koji je prije tri godine stigao iz Partizana za gotovo 2 milijuna eura.

Inače, Vlahović je ove sezone u 20 prvenstvenih nastupa upisao 16 pogodaka i tri asistencije za Fiorentinu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider