Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Urnebesna anegdota

Legendarni Škot: "Ancelotti je čuo da sam na moru u Hrvatskoj, upalio motor i uskoro sam ga ugledao na pučini"

Carlo Ancelotti upalio je motor na jahti i doplovio u Hrvatsku samo kako bi popili piće brod kraj broda.

Carlo Ancelotti i Duncan Ferguson (Foto: Afp)

Legendarni trener Real Madrida Carlo Ancelotti kaže kako će mu Kraljevski klub biti posljednja stanica u karijeri prije nego ode u mirovinu, a uoči povratka za drugi mandat na Bernabeu radio je u Evertonu dvije godine.

Tamo je surađivao s klupskom legendom Duncanom Fergusonom, bivšim napadačem "karamela“ koji mu je bio desna ruka u stručnom stožeru, a u jednoj TV emisiji otkrio je koliko su bili bliski.

Luka Modrić VIDEO Realovac vanjskom zabio golčinu pa se okrenuo prema Modriću: Uslijedila je sjajna reakcija divider

"Bio je odličan s igračima, dobar taktičar, svi su ga voljeli, jako je dobar čovjek. Odlično smo se slagali, čak smo bili na odmoru jednom zajedno“, otkrio je pa dodao kako je bilo riječ o Lijepoj našoj.

Završio je na Jadranu i dobio poziv od legendarnog Talijana. Nisu se dogovorili, nego ga je nazvao slučajno, bio u blizini i...

Luka Modrić u Ligi prvaka HNS se pohvalio: Bivši hrvatski sudac kontrolira suđenje na utakmici Real Madrida i Celtica divider

"Otišao sam na odmor u Hrvatsku, a on me je nazvao i upitao gdje sam. Rekao sam mu da sam na odmoru u Hrvatskoj i samo je odgovorio: 'Ja dolazim.' Sljedeće što sam ugledao bio je Carlov brod na pučini, kao u filmu", rekao je.

"Bio sam s prijateljem na brodu, kad je Carlo naletio sa svojim, doplovio je čak do Hrvatske da bi bio s nama. I danas smo u kontaktu, bio sam kod njega i gledao treninge Real Madrida tri tjedna. Spavao sam kod njega u kući“, podvukao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider