Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bez previše opcija

Drugo najskuplje pojačanje u povijesti kluba: "Dinamo ga mora trpjeti u ovoj situaciji"

Šutalo je neoprezno poklonio loptu Mierezu koji je lagano pogodio gol i postao tema u podcastu Utakmicu po utakmicu.

Dinamo je u jako napetoj završnici uspio pobijediti Osijek 2:2, iako je gubio 2:0. Tragičar susreta skoro je postao Boško Šutalo, drugo najskuplje pojačanje Dinama u povijesti.

Šutalo je neoprezno poklonio loptu Mierezu koji je lagano pogodio gol.

Mladi stoper je potencijal Dinama za budućnost, a da neke stvari treba popraviti istaknuo je Vlado Boban u podcastu Utakmicu po utakmicu.

''Ja bih istaknuo nešto što sam već vidio protiv Sparte i u nekim drugim utakmica u kojima je igrao, Boško Šutalo i njegova procjena nekih situacija je jako upitna. Ja vidim kod njega neku fizičku moć, dečka koji može odigrati kao što je u Osijeku igrao, može biti polivalentan branič. Jako mi je upitna njegova percepcija donošenja odluka'', rekao je Vlado Boban pa dodao:

''Šutalo je jedan od najvećih obrambenih potencijala u posljednjih nekoliko godina. Nije siguran na lopti, nitko nije Josip Šutalo od njih. Ja se nadam samo da je to faza da se momak vraća, godinu dana nije igrao, vidi se to, ali volio bih vidjeti neke puno zrelije odluke. Nadam se da će pokazati zbog čega je doveden.''
Ivan Ljubić je dodao:

''Dinamo je u situaciji da mora dati vremena Šutalu. On je prošle sezone odigrao osam utakmica prije ozljede. Bio je starter u play-offu Lige prvaka Bodo Glimta i odigrao cijelu utakmicu. To ti nešto govori da je bio uklopljen u sastav. Dinamo je silom prilika u situaciji da ga možda i moraju trpjeti'', jasna je Ljubić.

Cijeli podcast Utakmicu po utakmicu pogledajte ispod članka.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider