Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Legenda razočarana

Drogba brutalno secirao novi Chelsea, Lampard zašutio: "Pamtim klub koji je pod Abramovičem imao klasu"

Legendarni napadač Chelseaja Didier Drogba iskazao je razočaranje vođenjem i konfiguracijom momčadi londonskog kluba…

Didier Drogba (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Pad bez ispaljenog metka Chelseaja u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Real Madrida, uz hod po trnju Londonaca u Premierligi, tjeraju u očaj i najvjernije navijače plavih bluza.

Izljev razočaranja ponudio je i bivši veliki napadač Chelseaja Didier Drogba, koji je tijekom prijenosa utakmice prokomentirao događanja na Stamford Bridgeu za francuski Canal +.

"Ne prepoznajem svoj klub. To više nije to. Novi je vlasnik (Todd Boehly) i nova je vizija. Pamtim klub koji je imao određenu klasu za vrijeme Romana Abramoviča, ali danas je nema. Abramovič je u Chelsea doveo mnoge velike igrače poput Petra Čecha, Ševčenka, Crespa, Essiena, Maloude ili mene. To je učinjeno da se osvoje naslovi. Bili su to iskusni igrači. Strategija je sada drugačija; kladili smo se na mlade igrače, ali svlačionica s više od 30 igrača teška je za jednog trenera", kazao je Drogba i dodao da u sadašnjem Chelseaju nedostaju karizmatični lideri.

"Trebate igrače koji upravljaju igrom, koji preuzimaju odgovornost. Trebaju vam igrači koji unose euforiju i uzbuđenje na travnjak, a njih nema."

Te su riječi doprle do ušiju Franka Lamparda na press-konferenciji nakon utakmice protiv Real Madrida. Trener i bivši Drogbin suigrač ograničio se na odgovor:

"To je Drogbin komentar."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider