Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko si ti?

Voditelj Zlatne lopte Didier Drogba šokirao javnost komentarima na račun ženske dobitnice

Bio je jedan od najboljih svjetskih nogometaša, ali nije se snašao kao voditelj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gledatelji svečane dodjele Zlatne lopte nisu mogli vjerovati što čuju u prijenosu kad se legendarni Didier Drogba dočepao mikrofona. Slavni napadač bio je voditelj svečanosti, a javnost je zgrozio komentarom na račun ženske dobitnice Zlatne lopte.

Prije nego što je uručio kipić Lionelu Messiju, Drogba je istu dužnost obavio i pri dodjeli ženske inačice nagrade Barcinoj kapetanici Alexiji Putellas.

gol expired Na dodjeli Zlatne lopte objavili Ronaldovu neprimjerenu fotografiju, Messi, Lewa i Mbappe umirali od smijeha divider

Dvostruki dobitnik nagrade za Afričkog igrača godine odmah na volej upitao je osvajačicu ženske Lige prvaka: "Tko si ti? Idemo pogledati video.''

Publika je utihnula i prisjetila se farse iz 2018. godine, kad je DJ Martin Solveig upitao legendarnu Adu Hegerberg, tadašnju pobjednicu, "može li tverkati".
Gledatelje je šokirala Drogbina zamjerka na račun najbolje svjetske nogometašice u protekloj godini, a njegov nedostatak interesa za tu nagradu u nastavku intervjua dodatno ih je zgrozio.

gol expired Procurilo cijelo bodovanje za Zlatnu loptu: Messiju mala prednost, za Modrića nije glasao nitko divider

"Drogba je totalno nezainteresiran za dodjeljivanje nagrade Alexiji", komentirali su jedni, dok drugi smatraju kako je samo bio iskren:

"Dajte, ženski nogomet ionako nitko ne gleda."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider