Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
više se tamo ne vraća

Drmić poslao oštru poruku svojem klubu, ali i Hajduku: ''Ugasili su me, sad ću i ja njih''

Josip Drmić briljira u dresu Rijeke…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji strijelac jesenskog dijela Prve HNL dolazi iz redova Rijeke. Josip Drmić zabio je 14 pogodaka u dosadašnjem dijelu sezone, jedan više od Marka Livaje iz Hajduka, kojeg su kapetani proglasili najboljim u 2021. godini.

No Drmić je odmah za petama Livaji što se tiče dojma ove jeseni i najzaslužniji je što Rijeka, zajedno s Dinamo i Osijekom, ima 40 osvojenih bodova.

Drmić je igrač Norwicha, ali tamo više ne želi

Švicarski Hrvat u Rijeci je opet pronašao sebe nakon ne baš uspješne epizode u engleskom Norwich Cityju, s kojim, kako stvari stoje, više ne želi ništa imati iako je službeno još uvijek njihov igrač.

''Iskreno, u kontaktu sam s nekim igračima i team menadžerom tu i tamo, ostalo je sve na papiru, nema se tu što pričati previše. Maknuo sam se od toga, želim se fokusirati samo na Rijeku. Kad je bila ta situacija gore, oni su mene doslovno ugasili, zato ću i ja sada njih'', oštar je Drmić.

gol expired Ovo je statistički 11 najboljih u HNL-u: Livaković na golu, Hajduk s najviše predstavnika divider

Dinamo i Hajduk?

Zbog njegove forme odmah se posve očekivano otvorila tema njegova odlaska u Dinamo ili možda Hajduk, u kojem mogu žaliti što nisu prvi prepoznali ovakav preporod švicarskog reprezentativca.

S Dinamom se povezuje zbog financijske moći te dobrih odnosa klubova s Maksimira i Rujevice, koji često posluju, dok ga s Hajdukom veže to što se čak prije nekoliko godina učlanio u klub koji mu je bio blizak srcu.

''Hajduk danas? Normalno je da te danas svi hoće kada ti ide, kada si dobar. Ali, gdje su svi bili kad mi nije bilo dobro? Kad sam u Engleskoj bio sam s mobitelom na stolu, kad sam bio skroz dolje? Rijeka je bila tu kada mi je bilo najteže, oni su pomislili na mene. To ne bi svatko učinio. Prihvatili su me doista kao da sam dio familije i tu podršku koju sam dobio jako cijenim. Danas, u ova vremena, to jako puno znači, malo ljudi bi takvo nešto napravilo. Sve se danas gleda kroz interes i profit, a pomoći nekome - toga danas fali u ovom svijetu. Ja sam to dobio'', jasan je po tom pitanju Drmić u izjavi za Sportske novosti.

Ovo su najbolji pogoci ove jeseni u HNL-u

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider