Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rigaju vatru

Drama u Madridu, Real TV vrišti i zaziva Superligu: "Užasno je što nam rade"

Na službenoj televizijskoj postaji Real Madrid nisu birali riječi nakon poraza Kraljevskog kluba u derbiju s Atleticom u Kupu kralja.

Vinicius u prodoru (Foto: Afp)

Analitičari i komentatori RMTV-a, službene televizijske postaje Real Madrida, rigaju vatru nakon sinoćnjeg El Madrilena. Atleticio je u produžetku pobijedio Real s 4:2 u osmini finala Kupa kralja.

Ana Maria Marković VIDEO Ani Mariji Marković ispunila se želja: Najljepša hrvatska nogometašica upoznala Ronalda divider

Taj je poraz očito teško pao "planetu Realu". Tijekom prijenosa Realovi komentatori bili su vrlo kritični prema glavnom sucu Guillermu Cuadreu Fernandezu, Atleticovu načinu igranja i neprijateljskom okruženju na Metropolitanu, posebice protiv Viniciusa, a kritizirali su i model Kupa kralja.

"To je natjecanje trećeg svijeta", rekao je Jesus Alcaide. Požalio se što igrači Atletica nisu dobili žuti karton nakon što su napravili devet prekršaja u prvom poluvremenu.

Real Madrid TV riga vatru na suce

Komentatori i analitičari Realove postaje žalili su se na suđenje i nazvali ga pristranim. Na kraju utakmice, kada je bilo jasno da Atletico ide dalje, vrištali su da je to bila zamka za Realove igrače i tražili da se odmah osnuje Superliga.

"De Paula je trebalo isključiti, a to kako su udarali Brahima i Viniciusa nedopustivo je. A nisu odigrali niti jednu ponovljenu", požalili su se na televizijskoj postaji Kraljevskog kluba.

Ivan Perišić i Robert Prosinečki Perišić za Hajduk kao Prosinečki za Dinamo i cijeli HNL: Veliki motiv i za Modre! divider

"To je bilo sramotno. Sjetimo se da je sudac Cuadra Fernandez za Atletico ono što je Clos Gomez za Barcelonu. S njim Barca nikada nije izgubila, a on je čovjek zadužen za VAR. Suđenje je bilo nepodnošljivo. Legalizirali su lov na igrače Reala. Sudac je dosudio 20 prekršaja za Real, a bilo ih je mnogo više. De Paulu je oprošten crveni karton", rekao je Jesus Alcaide, koji je također posumnjao u Bellinghamovo zaleđe prilikom poništenoga gola Realu.

"Ovo je nepodnošljivo"

"Nemoguće je da Cuadra Fernandez dosudi nešto u korist Reala. Moramo nastaviti igrati, ali ovo je nepodnošljivo. To što se događa u Španjolskoj je nevjerojatno, užasno", grmio je Realov analitičar.

"Ovo je najgora stvar za nogomet. Uvijek ide protiv Real Madrida. Moramo se boriti protiv ovoga u svakoj utakmici. Svašta se može dogoditi u Španjolskoj. Katastrofalno. Vidjeli smo niz pristranih sudačkih odluka", zaključili su komentatori Realove postaje, a ostatak se Španjolske snebiva i naziva to nevjerojatnom licemjernošću jer svi koji ne navijaju za Real smatraju Kraljevski klub oduvijek privilegiranim kod sudaca i vlasti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider