Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Klub ne stoji dobro

Doživio pljusku od Dinama pa poručio: Jedina je svijetla točka poziv među Vatrene

Hrvatski branič Antonio Milić rekao je nakon poraza njegova Anderlechta od Dinama da je atmosfera u momčadi loša zbog slabih rezultata te da mu je osobno jedina svijetla točka poziv u reprezentaciju Hrvatske.

Antonio Milić u skoku s igračima Dinama (Foto: AFP) (Foto: Afp)

"Teško dolazimo u prilike, tako je stvarno teško pobijediti bilo koju ekipu, pa i one iz druge ili treće lige", rekao je 24-godišnji Milić podno stadiona Constant Vanden Stock, gdje je Dinamo pobijedio s 2:0 u drugom kolu Europske lige.

Anderlecht je bio izgubio i u prvom kolu s 0:1 na gostovanju u Trnavi kod Spartaka.

"Sigurno da nije bajna atmosfera nakon svih tih loših rezultata. I navijači nas isto tako stišću sa svih strana, ipak je ovo veliki klub u Belgiji, najveći. Očekuje se stoga najbolje, što mi u ovom trenutku ne pružamo. Nije nam lako", rekao je rezignirano.

Anderlecht ni u prvenstvu ne stoji dobro - nalazi se na trećem mjestu s osam bodova zaostatka za vodećim Club Bruggeom. Trener Hein Vanhaezebrouck nakon poraza od Dinama rekao je da se ne boji mogućeg otkaza.

"Ne bih pričao o takvim stvarima", odgovorio je Milić.

U nedjelju Anderlecht gostuje kod Waregema, koji se nalazi na 15. mjestu u prvenstvu pa bi eventualni kiks dodatno ugrozio poziciju trenera.

"U prvenstvu još ništa nije gotovo, sve do doigravanja ništa se ne zna. Samo trebamo normalno pokušavati priključiti se prvom i drugom mjestu, nastojati smanjiti razliku za vodećom momčadi. Pokušat ćemo dati sve od sebe u svakoj idućoj utakmici te se probati izvući iz ove situacije" rekao je Milić.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić pozvao ga je za predstojeće utakmice, s Engleskom u Ligi nacija te prijateljski sraz s Jordanom.

"Sretan sam što sam dobio ponovo poziv u reprezentaciju, to je jedina svijetla točka u ovom trenutku, ali što ću... Dat ću sve od sebe", zaključio je Milić, koji je ljetos došao u Anderlecht iz belgijskog prvoligaša Ooestendea.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider