Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ponovno na terenu?

Ima nade i za Vuškovića? Nekadašnji najskuplji igrač svijeta saznao sjajne vijesti od Švicaraca

Sportski arbitražni sud (CAS) službeno je smanjio četverogodišnju zabranu igranja nogometa za Paula Pogbu zbog dopinga.

Paul Pogba (Foto: Profimedia)

Bivšem najskupljiem igraču svijeta, Paulu Pogbi, koji sada ima 31 godinu, prošle je godine izrečena suspenzija nakon što je u njegovom organizmu pronađen dehidroepiandrosteron (DHEA), spoj koji potiče proizvodnju hormona u tijelu, uključujući testosteron.

Nakon što je primio zabranu, Pogba je objavio izjavu u kojoj je negirao da je "svjesno ili namjerno uzimao bilo kakve suplemente koji krše antidopinške propise", a također je potvrdio svoju namjeru da se žali.

Njegova žalba sada je razmatrana od strane CAS-a, koji je smanjio njegovu zabranu s četiri godine na 18 mjeseci. Prema novoj odluci, Pogba će moći početi trenirati u siječnju, dok će pravo na povratak u natjecanja imati u ožujku.

Paralela se može povući sa bivšim U21 stoperom hrvatske reprezentacije Marijem Vuškovićem koji je suspendiran od nogometa do 2026. godine. 

Iako su odvojeni slučajevi s različitim nedozvoljenim supstancama, slučaj Paula Pogbe zasigurno je dobar znak za Vuškovića koji je upravo švicarskom Saveznom sudu podnio žalbu na svoju četverogodišnju zabranu.

NK Kiseljak Klub u kojem je ponikao dobro poznati Bosanac objavio potresne fotografije: Užasne posljedice poplave na stadionu divider

CRO Race na Krčkom mostu Andresen u "kraljevskoj etapi" CRO Racea ponovio uspjeh slavnog sunarodnjaka divider

Kyle Walker i Annie Kilner Branič Cityja godinama varao suprugu, ona poručila: "Možda mu oprostim ako mi da 18 milijuna..." divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta