Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika pogreška dinama

Modri ga otpisali, a on briljira u Rijeci: ''Mogao sam i u Dinamu pružati ovakve partije''

Nakon Kramarića, Andrijaševića i ostalih nogometaša koji su nakon neuspjeha u Dinamu eksplodirali u Rijeci, još jedan je krenuo tim putem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon poraza od Dinama u Kupu, Rijeci je gostovanje kod Slaven Belupa bilo od izrazite važnosti, a Domagoj Pavičić bio je najbolji igrač utakmice. Istaknuo se dvjema lijepim asistencijama u pobjedi 3:1.

''Pa dobro, ne bih sad sebe stavljao u neki kontekst, drugi će odlučivati jesam najbolji il nisam. Trudim se, maksimalno radim na treninzima i eto, meni je bitno da ekipa dobro radi. Igramo dobro ovu polusezonu.''
A vi osobno?

"Pa zadovoljan sam jako sa svojim igrama. Pogotovo ovog proljeća. Ove polusezone su me krenuli i golovi i asistencije, tako da sam jako zadovoljan."

A kako i ne bi bio kad je skupio pet pogodaka i 10 asistencija, od kojih je osam upisao u HNL-u, pa je najbolji asistent lige uz Soudanija i Saida. Stoga sada ne dvoji: transfer u Rijeku bio je pun pogodak!

"Ovo je sigurno najbolji potez što mi se mogao desiti. Naravno da nije bilo lako. Meni se sve to izdogađalo zadnji dan. I kažu ti iz vedra neba: 'Ideš u Rijeku!', a cijeli život si u Zagrebu, u Dinamu i bilo mi je malo čudno. Eto, došao sam, nametnuo se treneru i sad mu vraćam dobrim igrama na terenu."

Pavičić je tako još jedan odbačeni Dinamov igrač koji briljira u Rijeci, a vjeruje da je i u Dinamu mogao igrati ovako dobro.

"Pa sigurno da jesam. Da mi se pružilo malo više povjerenja, sigurno da sam mogao pružiti ovakve partije. Sad sam tu, jako sam zadovoljan. Trener Matjaž Kek mi je dao slobodu i vidim da mi i ekipa vjeruje, kao i cijeli klub i ja to vraćam na terenu."

Ovakvim igrama mogao bi se nametnuti i izborniku Zlatku Daliću, ako ne za Mundijal u Rusiji, onda kasnije.

"Normalno da se svaki igrač nada da bude pozvan u reprezentaciju, tako i ja, ali ne želim uopće o tome razmišljati. To je veliki korak, tako da, ne znam što bih rekao. Sve je na izborniku…''

Ono što je sigurno, Rijeka je u Pavičiću dobila važnog nositelja igre, a potencijalno i novi unosni transfer u budućnosti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider