Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
padat će rekordi

Španjolci tvrde: "Dolazak Pogbe u Real gotova je stvar. No prvi će potpisati Eden Hazard"

Ako je vjerovati španjolskom novinaru, Real Madrid već je dogovorio dvije velike zvijezde za iduću sezonu.

Eden Hazard i Paul Pogba (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Po završetku europskih klupskih natjecanja počinje transfer-ludnica u Europi. Večeras u Bakuu finale Europske lige igraju Chelsea i Arsenal, a mnogi vjeruju da će u tom susretu Eden Hazard posljednji put nositi dres londonskih "plavaca". Razlog je njegov odlazak u Real Madrid.

Nakon katastrofalne sezone u kojoj je Kraljevski klub ostao bez ijednog trofeja, predsjednik Florentino Perez mora zadovoljiti navijače dovođenjem barem dvije, ako ne i tri velike zvijezde u ljetnom prijelaznom roku. Dvije su navodno dogovorene, a osim spomenutog Hazarda riječ je o Paulu Pogbi.

"Transfer Pogbe praktički je završen. Prvi će potpisati Hazard, a nakon njega i Pogba. Pristao je na smanjenje plaće u odnosu na Manchester United te će umjesto 13 primati 10 milijuna funti godišnje. Adidas će pomoći da se dogovor realizira jer je Pogba jedan od dvojice njihovih najjačih zaštitnih lica. Transfer će iznositi između 137 i 150 milijuna funti", tvrdi španjolski sportski novinar Eduardo Inda.

Dovođenje njih dvojice čini se kao logičan potez, nakon što je Florentino Perez javno otkrio da nema namjeru pregovarati oko Kyliana Mbappea te nakon što je otkriveno da su Barcelona i PSG započeli pregovore o povratku Neymara u Kataloniju. Čini se da Brazilac nije uspio izvući nemoralnu plaću u Kraljevskom klubu, te da bi se ipak mogao vratiti u Barcelonu, čiji mu navijači i dalje jako zamjeraju odlazak u Pariz.

Vidjet ćemo što donosi ljetni prijelazni rok, no ako je suditi prema vijestima iz Španjolske, transfer-rekordi mogli bi padati iz tjedna u tjedan.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider