Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svi ga žele, ali on...

Dok mu Modrić šapće jedno, Ronaldo misli sasvim drukčije: Nije mu jasno zašto svi zovu Neymara

Cristiano Ronaldo i svlačionica Reala ne misli baš jednako…

Cristiano Ronaldo i Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Madridski mediji raspisali su se dan nakon pobjede Brazila protiv Hrvatske o vezi Neymara i Realove svlačionice. Povod je bio onaj susret nakon utakmice u kojem su Luka Modrić i brazilski nogometaš razmjenjivali dresove i autograme, a onda mu je kapetan hrvatske reprezentacije navodno dobacio kako ga čekaju.

Pročitali su mu to Španjolci s usana pomoću onih svojih famoznih čitača koji kreiraju cijele emisije nakon velikih utakmica. Nitko se ne čudi navodnim Modrićevim riječima jer svlačionica Reala već duže vrijeme doziva zvijezdu PSG-a na Santiago Bernabeu.

Jedini kojem to sve nije do kraja jasno je Cristiano Ronaldo. Bilo je malo napeto u odnosima najveće zvijezde i ostatka svlačionice i nakon finala Lige prvaka kada je pokušao zasjeniti sve izjavom kojom je natuknuo da odlazi iz Reala.

Sada također nisu na istoj valnoj duljini, piše madridski sportski dnevnik As. Isti izvor tvrdi da je Portugalac u laganoj nevjerici jer se diže toliko fama oko Neymarovog dolaska. No ono što ga najviše muči je činjenica da je njegov klub spreman za Brazilca izdvojiti 350 milijuna eura, a njemu gazda Florentino Perez nije htio  povećati plaću.

Neymar prema tvrdnji medija u Parizu uživa u 37 milijuna eura godišnje plaće. Znamo što Ronaldo misli o sebi pa je njegovih ''samo'' 21 milijun eura godišnje pljuska u lice.

''Najbolji već igraju u Realu: Bale, Karim, Asensio, Lucas Vázquez '', rekao je u popularnoj emisiji El Chiringuito kada su ga samo nekoliko dana uoči finala u Kijevu upitali što misli o dolasku Neymara u njegovu momčad.

''Svake se godine priča da će doći 50 igrača, ali na kraju do finala dođu uvijek isti igrači.''

No to je bilo prije odlaska Zindinea Zidanea. Nakon tri krune u nizu vrijeme je za promjene i u šampionskom Realu. Svi nekako sanjaju tog Neymara, svi osim jednog.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider